Logo

Knihy plné emocí

Světlo nad oceánem

Světlo nad oceánem

Taylor Ellen Mary

U tohoto pobřeží je Atlantský oceán nenasytný. Polyká lodě, zboží, lidi a hladově střeží své poklady a tajemství. Můžou uběhnout dny, měsíce i celá staletí, aniž zašeptá pravdu, ale pak se najednou klidná hladina zčeří, slané hlubiny zvíří, někde hluboko pod povrchem povolí sevření, a tajemství je odhaleno. Více >

Tištěná kniha 359 Kč 449 Kč - 20 %
E-kniha 306 Kč 382 Kč - 20 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize Recenze Další informace

O knize

Ivy se vrací do rodného města, aby se postarala o dědictví po milované babičce Ruth. Musí se vypořádat nejen se vzpomínkami z dětství, ale i se vztahy, které před lety zpřetrhala. Spolu s ní se do městečka přižene i bouře a z moře se vynoří dávno ztracená loď. Na povrch začnou vyplouvat stará tajemství, která se přímo týkají také Ivy. Rozhodne se proto zjistit pravdu – o životě babičky Ruth, o historii hotelového rezortu, který její rodina kdysi vlastnila, ale i o sobě samé.
 

Náhled knihy

Recenze

"Mary Ellen Taylor zkoumá dopad minulosti na současnost a mistrně odhaluje složitost mezilidských vztahů. Čtenáře ohromí."
- Publishers Weekly

„Román Světlo nad oceánem je velmi příjemné čtení, které se odehrává ve dvou časových rovinách, to v roce 1950 a v roce 2022. Kniha se mně moc líbila. Čtení jsem si moc užila a přečetla ji během dvou dní."
- Čtenářská recenze na: www.kritiky.cz

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 145×205, 384 stran
Datum vydání: 7. 2. 2024
ISBN: 978-80-271-5106-6

E-kniha

Velikost: 1.42 MB | 2.33 MB | 0.68 MB

Novinky