Logo

Knihy plné emocí

Staré sídlo

Staré sídlo

Taylor Ellen Mary

Libby po smrti otce začne pracovat na fotodokumentaci oprav historického sídla Woodmont. Na první pohled ji okouzlí starý skleník. Když nakonec dokáže posbírat odvahu, aby vyklidila kancelář svého otce, najde dopis, který převrátí naruby vše, co si dosud myslela, že ví o svých rodičích, o sobě i o sídle. Více >

Tištěná kniha 339 Kč 399 Kč - 15 %
E-kniha 288 Kč 339 Kč - 15 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize Recenze Další informace

O knize

Libby má špatné období a po smrti otce si připadá osamělá. Jediné, co ji drží nad vodou, je přítelkyně Sierra a práce svatební fotografky. Ta ji zavede do historického sídla Woodmont, jehož majitelkou je Elaine Grantová.

Snaží se sídlo obnovit, vrátit mu někdejší půvab a otevřít ho co nejdřív veřejnosti. Mladá fotografka se jí hned zalíbí, a tak jí zadá úkol udělat fotodokumentaci oprav. Libby na první pohled okouzlí starý skleník obrostlý zimolezem i dávné příběhy, které jsou s ním spojené.

Když nakonec dokáže posbírat odvahu, aby vyklidila kancelář svého otce, najde dopis, který převrátí naruby vše, co si dosud myslela, že ví o svých rodičích, o sobě i o sídle Woodmont.

Náhled knihy

Recenze

Dejte mi do ruky román odehrávající se na americkém jihu a já budu v tu chvíli jeden z nejšťastnějších čtenářů na světě. Nádherný příběh to byl. Tentokrát se mi líbily obě dvě linky, v té minulé jsem ocenila připomenutí jedné velmi smutné kapitoly z dějin Ameriky, a to eugenického programu, který zde "vzkvétal" mnoho desítek let. Byly tehdy sterilizovány ženy, které se tehdejší společnosti nepozdávaly... Četlo se to jedním dechem, setkala jsem se zde s velmi zajímavými postavami, na které budu ještě dlouho vzpomínat a už se moc těším, až se pustím do autorčiny druhé knihy. Celou recenzi najdete zde kniznistripky.cz

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 145×205, 384 stran
Datum vydání: 26. 10. 2021
ISBN: 978-80-271-3087-0

E-kniha

Velikost: 1.79 MB | 3.33 MB | 1.13 MB

Novinky