Logo

Knihy plné emocí

Poslední slib

Poslední slib

Hughesová Kathryn

Když Tara Richardsová ztratila matku, byla ještě dítě. O mnoho let později dostane dopis. Kdosi jí zanechal klíček k bankovní schránce, ve které najde něco, co vše změní. Tara se vydává na cestu, aby našla odpovědi na otázky staré čtyřicet let… Více >

Tištěná kniha 365 Kč 429 Kč - 15 %
E-kniha 310 Kč 365 Kč - 15 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize Recenze O autorovi Další informace

O knize

Tara Richardsová byla ještě dívka, když přišla o matku. Když Tara po letech dostane dopis od londýnského advokáta, jeho obsah s ní otřese. Někdo jí zanechal klíč od bezpečnostní schránky, v níž se skrývá předmět, který změní vše, co si Tara myslela, že ví. Zavede ji na cestu do Španělska, kde hledá odpovědi, které ji pronásledují už čtyřicet let.

Violet lituje svého rozhodnutí vycestovat do zahraničí bez své čtrnáctileté dcery. Zatímco slunce zapadá za obzory hor nad starodávnou španělskou vesnicí, připomíná si, že to dělá pro jejich budoucnost. Dnešní noc, 4. června 1978, pro ně bude začátkem nového života. Tato noc skutečně změní Violetin osud, a to tím nejneočekávanějším způsobem…

Náhled knihy

Recenze

Jsou knihy, na jejichž vydání naprosto netrpělivě čekáte a jakmile se vám dostanou do rukou, tak se do nich pustíte. A potom během pár hodin je po všem a vám je smutně a zároveň krásně...Číst POSLEDNÍ SLIB bylo jako vrátit se někde, kde už to moc dobře znám. Autorka mě nezklamala ani tentokrát a díky ní jsem si užila opět moc krásný příběh. Příběh matky a dcery, které osud od sebe odtrhl v zásadě není nic originálního, ani téma pátrání po minulosti není v knihách ničím ojedinělým, ale KATHRYN HUGHES to prostě napíše tak, že se nestačíte divit, její knihy vás pohltí od samého začátku a nepustí dokud nebude konec.
Celou recenzi si můžete přečíst zde kniznistripky.cz

Čtvrtá kniha autorky, jejíž obliba mezi čtenářkami roste. Ani tentokrát nezklamala a drží si svou laťku své tvorby. Tentokráte byla zápletka velmi brzo odhalitelná a začátek byl lehce chaotický seznamováním se se spoustou postav, ale nic to neubralo na čtivosti knihy. Mohu doporučit.
Celou recenzi najdete na kniznitoulky.cz

Budete strženi a unášeni na vlně emocí.Kathryn Hughes umí vyprávět – rozhodně se s ní nebudete nudit ani u knihy Poslední slib. Ale nejde jen o to, že dokonale odvede vaši pozornost od každodenních starostí, navíc vám v srdci vykřeše jiskřičky naděje – že mohou mít věci šťastný konec, i když to tak celou dobu nevypadá. A to je něco, po čem zejména dnes toužíme všichni…
Celá recenze na klubknihomolu.cz

„Poslední slib“ je druhou knihou, která se mi od autorky dostala do rukou. A jsem za to moc ráda, protože píše úžasně. S autorkou Kathryn Hughes přišla příjemná literární vlna, která mi více než sedne. Na „romanťárny“ mě zrovna dvakrát neužije, avšak v tomto případě, kdy je láska protkaná množstvím tajemných dialogů a myšlenek hlavních hrdinů, nemůžu nic namítat.
Celá recenze na lacultura.cz

Poslední slib od Kathryn Hughes je mé první setkání s touto autorkou a přímo trefa do mého čtenářského vkusu. Příběh byl velmi čtivý, rychle vás vtáhne do děje. Romanticky založeným čtenářkám Kathryn Hughes připravila krásný emotivní zážitek. Chvílemi čtenářky nebudou ani dýchat. Autorka v závěru nebyla příliš sladkobolná a konec nerozebírala do poslední nitky. Nechala na čtenáři dostatek prostoru k zodpovězení otázek, které se v knize objevily.  Kniha je také příběhem o kostlivcích ve skříni, o tajemstvích, která se snadno neříkají. Je o rodině, o téměř detektivním pátrání, o láskách i ztrátách a nálezech. Již ze samotné anotace vyplývá, že titul je cílen především na čtenářky, které ocení romantická vyprávění.
Celá recenze na chrudimka.cz

O autorovi

Hughesová Kathryn

Kathryn Hughesová žije nedaleko Manchesteru, kde se také odehárává její první román s názvem Dopis. V současné chvíli je spisovatelkou na plný úvazek a pracuje na svých dalších knihách. Přečtete si v našem článku, co sama o sobě a své práci říká.

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 145×205, 344 stran
Datum vydání: 8. 2. 2022
ISBN: 978-80-271-1321-7

E-kniha

Velikost: 2.70 MB | 1.63 MB

Novinky