Logo

Knihy plné emocí

Tanec za odpuštění

Tanec za odpuštění

Hřiště lásky

Hardy M. K.

Volné pokračování žhavého románu Haka za lilii. Tentokrát se autorka zaměřila na (nejen milostný) život Jacka Paraty, kapitána ragbyového týmu All Blacks, a jeho milostné klopýtání. Více >

Tištěná kniha 399 Kč 499 Kč - 20 %
E-kniha 339 Kč 424 Kč - 20 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize Další informace

O knize

Jack: Koukám na svýho nejlepšího přítele, jak je šťastnej s holkou, co za ním přiletěla přes půl světa, aby mohli být spolu, a přeju si, abych našel něco podobnýho. Holku, kterou budu nade všechno milovat a která mi bude oporou i v těch horších časech.

Protože horší časy, to teď znám moc dobře. Zdravotně na tom nejsem vůbec dobře a vypadá to, že budu muset s rugby úplně skončit. A do toho se do mě opírá bulvár a hrabe se mi v soukromí docela nepříjemným způsobem.
Naštěstí jsem potkal Riley, která vypadá, že by mohla být ta pravá…
 
Riley: Velkej, silnej chlap s dredama, co se mnou flirtuje v baru? Panebože, navíc je to Jack Parata, kapitán All Blacks! To tedy můžu, i kdyby to měla být jen krátká záležitost. Ale ne, vypadá to, že by z toho mohlo být časem i něco víc… Jenomže mám toho moc. Dodělávám školu, musím se sama živit, a navíc se můj povedenej bratříček do něčeho zamotal, zmizel a nechal na mně, ať to za něj celý vyřeším.
Proč nikdy nemůže jít všechno hladce? Proč člověk nikdy nemůže mít všechno?

Náhled knihy

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 145×205, 480 stran
Datum vydání: 6. 2. 2023
ISBN: 978-80-271-3992-7

E-kniha

Velikost: 2.45 MB | 29.25 MB | 1.15 MB

Novinky