Logo

Knihy plné emocí

Štěstí má barvu levandule

Štěstí má barvu levandule

Maiová Pauline

Babička měla úraz a leží v nemocnici. Penelope všeho nechá a vydá se do Provence, aby se postarala o ni i její penzion. A uvědomí si, že se tak hnala za svými sny, až málem zapomněla být šťastná. Více >

Tištěná kniha 343 Kč 429 Kč - 20 %
E-kniha 292 Kč 365 Kč - 20 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize Recenze Další informace

O knize

Babička vypadla z okna! Taková zpráva by Penelope, které všichni říkají Pepe, převrátila život naruby, i kdyby už nebyl v troskách. V práci dostala výpověď a od přítele kopačky po telefonu. A tak je vlastně ráda, že se musí postarat o babičku místo toho, aby řešila svůj vlastní život. Hned vyrazí do malého penzionu v Provenci, kde se sestrou trávily u babičky každé prázdniny. Jenže tam jsou už hosté, o které je třeba se postarat, a babička si poleží v nemocnici.

A tak se Pepe s chutí pustí do práce. Mezi péčí o hosty, pečením francouzských dezertů a procházkami po fialových lánech levandule si uvědomí, že je konečně šťastná. Postupně najde sílu dát do pořádku svůj život i vztahy. Uvědomí si, že pravou lásku měla celou tu dobu přímo u nosu?

Náhled knihy

Recenze

Příběh se krásně vyvíjel. Šokující zážitek, kde se v rychlém sledu událo několik zásadních událostí, vystřídalo poklidné tempo provoněné levandulovými poli, sluncem, vínem, láskou a klidným prostředím provensálské vesnice. Jedná se o krásnou oddechovou knihu provoněnou sladkým pečivem. Doporučuji.
Celou recenzi si můžete přečíst na kniznitoulky.cz

Štěstí má barvu levandule je laskavý román, inspirovaný Provencí, plný radosti ze života, který vás pozve, abyste se zasnili. Perfektní čtení na léto!“ Radio Euroherz
 
„Něžný a voňavě lehký, kouzelný román, nad kterým budete slzet i snít.“ Mainhattan Kurier

V této knize jsem se z Paříže přesunula do další mé milované destinace, a to do Provence. A byl to úžasný výlet plný francouzských dobrot a nádherných míst. Pohodové a pozitivní letní odpočinkové čtení, mohu s klidným svědomím doporučit.
Celou recenzi si můžete přečíst na kniznistripky

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 145×205, 360 stran
Datum vydání: 28. 4. 2021
ISBN: 978-80-271-1266-1

E-kniha

Velikost: 1.75 MB | 7.26 MB | 0.98 MB

Novinky