Logo

Knihy plné emocí

Byl jiný než ostatní děti

Byl jiný než ostatní děti

Vaněček Michal, Trčková Petra

Bláznivý příběh z 90. let o mladíkovi, který byl tak trochu jiný než ostatní. Jako zakladatel pražské buňky CIA čelí řadě bizarních výzev a pozná množství prapodivných figurek: od tajemného agenta Smithe přes šíleného vraha, který jako by z oka vypadl známému prezidentskému kandidátovi, až po šamana, jenž prý v minulém životě postavil Karlův most. Více >

Tištěná kniha 339 Kč 399 Kč - 15 %
E-kniha 288 Kč 339 Kč - 15 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize O autorovi Další informace

O knize

Mojmír Řehák je zkrátka jiný než ostatní. Říkali to už doktoři, pak učitelé i kolegové v práci. Však ho také jako malé dítě amazonský šaman tři měsíce proléval čarodějným dryákem ayahuascou. Obdařen mystickými schopnostmi dokáže Mojmír vnímat svět v širších souvislostech.

V divokých devadesátkách tento talent Mojmíra dovede do náruče CIA. Jako šéf její pražské buňky čelí řadě bizarních výzev – třeba jak zařídit, aby právě zesnulý politik navštívil předvolební televizní debatu.

Shodou neuvěřitelných okolností se mladík připlete k největšímu tajemství 2. světové války. Spolu se svým šéfem agentem Smithem a starým známým šamanem odhalí nejen poválečný úkryt Adolfa Hitlera, ale hlavně výsledky tajných nacistických výzkumů, které odpovídají na jednu z nejstarších otázek lidstva – co je vlastně Bůh?

KDE KONČÍ REALITA A ZAČÍNÁ FIKCE?
BLÁZNIVÝ PŘÍBĚH O DOBĚ JEŠTĚ BLÁZNIVĚJŠÍ NEŽ JE TA NAŠE

Náhled knihy

O autorovi

Ing. Vaněček Michal Ph.D., MBA

Michal Vaněček je autorem úctyhodné řady téměř třiceti knih povídek a pohádek. Ač to vypadá na první pohled zcela neslučitelně s pohádkami, jeho hlavní profesí jsou informační systémy.  Je spolumajitelem a ředitelem společnosti T-SOFT a.s., a to již 27 let. Mimo to se věnuje nadaci a charitativní činnosti. V rámci Nadace T-SOFT ETERNITY vydává též…

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 145×205, 272 stran
Datum vydání: 26. 4. 2023
ISBN: 978-80-271-3967-5

E-kniha

Velikost: 1.17 MB | 2.02 MB | 0.43 MB

Novinky