Logo

Knihy plné emocí

Vražda bez soucitu

Vražda bez soucitu

Shepherd Catherine

Soudní lékařka Julia je na stopě vraha, který krutě mučil mladou policistku a pak ji nacpal do kufru auta. Zřejmě si rád hraje, jeho hry ale končí smrtí. Více >

Tištěná kniha 303 Kč 379 Kč - 20 %
E-kniha 258 Kč 322 Kč - 20 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize Recenze O autorovi Další informace

O knize

Julia Schwarzová svou práci na pitevně miluje a se smrtí se umí vypořádat. Horší je to s nočními můrami, které ji v poslední době připravují o spánek. Soustředí se tedy raději na to, kdo mučil a zavraždil mladou policistku, kterou našli mrtvou v kufru jejího vlastního auta.

Komisař Kessler nejdříve hledá vraha mezi dealery drog, kterým byla na stopě. Předpokládaný pachatel ale skončí pod koly vlaku a začnou se objevovat nové oběti.

Když Julia konečně pochopí, jak spolu jednotlivé stopy souvisejí, dojde jí, že uvízla v síti manipulací a intrik nevypočitatelného sériového vraha.
 

Náhled knihy

Recenze

„Catherine Shepherd patří k nejoblíbenějším německým autorkám thrillerů.“
- deník Bild

„Tato série je vhodná pro čtenáře, kteří nepotřebují složité krimi zápletky nebo potoky krve a hledají spíše poklidné čtení s vyšetřovací linkou. Navíc hlavní postavy jsou poměrně sympatické, takže jde opravdu o takové poklidné čtení, které slupnete jako jednohubku."
Celá recenze na: www.nasknizni-svet.blogspot.com

O autorovi

Shepherd Catherine

Catherine Shepherd (pseudonym) se narodila v roce 1972. Po maturitě začala studovat ekonomii a poté několik let pracovala pro velkou německou banku. Vlastní texty začala psát už na základní škole a později se k této své vášni vrátila. První detektivku vydala v dubnu 2012, brzy následovaly další kriminální romány a všechny se umístily na nejvyšších…

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 145×205, 352 stran
Datum vydání: 22. 2. 2021
ISBN: 978-80-271-3066-5

E-kniha

Velikost: 1.59 MB | 7.33 MB | 0.79 MB

Novinky