Logo

Knihy plné emocí

Tři týdny do svatby

Tři týdny do svatby

Quinnová Ella

Lady Grace Carpenterová se po smrti rodičů stala opatrovnicí svých sourozenců a už se smířila s tím, že se kvůli nim asi nikdy nevdá. Pak se ale náhodou potká s mužem, o kterého už roky stojí. Nechce víc než jednu noc. Věci ale obvykle nedopadnou tak, jak si plánujeme. Více >

Tištěná kniha 339 Kč 399 Kč - 15 %
E-kniha 288 Kč 339 Kč - 15 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize Recenze Další informace

O knize

Lady Grace Carpenterovou na cestě z návštěvy starší příbuzné zastihla tak prudká bouřka, že se raději na noc uchýlila do hostince. Doma na ni čekají mladší sourozenci, které po smrti rodičů vychovává. Hodně sourozenců. Slíbila matce, že nedopustí, aby děti byly rozděleny mezi příbuzné, a už se smířila s tím, že se kvůli nim asi nikdy nevdá.

Pak se najednou v hostinci objeví Matt, hrabě z Worthingtonu, do kterého je tak trochu zamilovaná už od svého vstupu do společnosti. Vůbec ji po letech nepozná a Grace se rozhodne, že pokud má zůstat do smrti sama, nebude alespoň stará panna.

Matt se už téměř vzdal naděje na nalezení manželky, která by mu vyhovovala nejen fyzicky, ale i intelektem. Po večeru s neznámou, stráveném zajímavým rozhovorem, po němž následovala vášnivá noc, naprosto ztratí hlavu. Když navíc mladá žena do rána beze stopy zmizí, rozhodne se, že ji za každou cenu najde a ožení se s ní. To ještě netuší, jaké překážky na něj čekají.

Náhled knihy

Recenze

Tři týdny do svatby je velmi čtivý román. Najdete zde lásku, sex, napětí, intriky i klasické dvoření. Hlavně vás čeká zábava a úsměvné situace. Protože 11 dětí, 2 psi, spousta sloužících a rodinní příslušníci je dost lidí na to, aby si dva lidé našli trochu soukromí, i když mají dva velké domy. I přesto, že se jedná o historický román, tak je napsán dnešním stylem psaní. Žádná nesrozumitelná řeč vás nečeká. Příběh má nádech přítomnosti, ale o kočáry, šaty, pravidla a zákony té doby nepřijdete.
Celá recenze na chrudimka.cz

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 145×205, 336 stran
Datum vydání: 26. 10. 2021
ISBN: 978-80-271-3265-2

E-kniha

Velikost: 1.43 MB | 2.53 MB | 1.03 MB

Novinky