Logo

Knihy plné emocí

Markýz hledá ženu

Markýz hledá ženu

Quinnová Ella

Hledání manželky je podle markýze z Mertonu náročný úkol, který potřebuje plán a seznam vhodných kandidátek. Co si ale počne s tím, že se jeho myšlenky točí jen kolem Dotty, která jeho požadavkům ani trochu neodpovídá? Jen kdyby jí dokázal odolat… Více >

Tištěná kniha 359 Kč 449 Kč - 20 %
E-kniha 306 Kč 382 Kč - 20 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize Recenze Další informace

O knize

Dominic, markýz z Mertonu, dospěl k názoru, že by se měl oženit. Jak by řekl jeho poručník, je to prostě povinnost. Důležité je vyhnout se silné vášni a citům a najít si tu správnou nevěstu. Musí být urozená, tichá, dobře vychovaná, ucházející, musí vědět, co se od markýzy očekává. A hlavně nesmí mít sklony ke skandálům!

Dotty Sternová byla pozvána Worthingtonovými, aby se s nimi zúčastnila společenské sezony v Londýně. Je sice jen dcerou venkovského baroneta, vyniká ale krásou, bystrou myslí, břitkým vtipem a upřímnou povahou. To ale její okolí poněkud vyvádí z míry. A nejvíc Dominika.

Na Dotty je totiž něco, čemu nedokáže odolat. A než se naděje, zachraňuje spolu s ní štěňata, koťata, a nakonec i malého zlodějíčka.
Dotty vůbec neodpovídá jeho představě ideální manželky a rozhodně by ho s ní nečekal klidný život. Tak proč mu připadá… prostě dokonalá?

Náhled knihy

Recenze

Ella Quinnová se v první části své série s názvem Tři týdny do svatby jen zahřívala, ale v Markýz hledá ženu se už pořádně rozjela. Její fantazie nezná břehů a strhne všechny čtenářky, jež si omotá kolem prstu a nedá jim uniknout. Pokud máte rády historické romance, pak si prosím na četbu této novinky vyhraďte jedno celé odpoledne, protože knihu prostě nebudete schopny odložit. Nejde jen o líčení láskyplných scén a romantických gest, ale tentokrát zažijete i mnoho nečekaných dobrodružství.
Celá recenze na klubknihomolu.cz

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 145×205, 328 stran
Datum vydání: 30. 9. 2022
ISBN: 978-80-271-3650-6

E-kniha

Velikost: 1.49 MB | 2.44 MB | 1.04 MB

Novinky