Logo

Knihy plné emocí

Taxikář

Taxikář

Čepek Petr

Den jako stvořený pro vraždu! Mrholení a mlha. Ulicemi Prahy obchází vrah. Nejde o žádného šíleného řezníka, ale přesně kalkulujícího člověka s jasně vytyčeným cílem. Jeho oběti nemají zdánlivě mezi sebou nic společného. Jde o loupežná přepadení nemilosrdného chladnokrevného lupiče, nebo existuje jiný důvod, proč museli právě tito muži zemřít? Více >

Tištěná kniha 319 Kč 399 Kč - 20 %
E-kniha 271 Kč 339 Kč - 20 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize Recenze O autorovi Další informace

O knize

Den jako stvořený pro vraždu! Mrholení a mlha.
Je jaro a ulicemi Prahy obchází vrah. Nejde o žádného šíleného řezníka, ale přesně kalkulujícího člověka s jasně vytyčeným cílem. Oběti nemají zdánlivě mezi sebou nic společného, avšak je tomu skutečně tak? Jedná se o loupežná přepadení nemilosrdného chladnokrevného lupiče, nebo snad existuje jiný důvod, proč museli právě tito muži zemřít?

Na taxikáře se nikdo dvakrát nepodívá, je neviditelný, je tu jen od toho, aby vás dostal z místa A do místa B. Proč by někomu stálo za to vraždit taxikáře? To je právě to, na co se Vojtěch Vojáček snaží nalézt odpověď.

Poutavý, chvílemi až mrazivý příběh vás vtáhne do světa drogových gangů, neúspěšných tanečníků, miliardářů, italské módy a sérií vražd.
 
 

Náhled knihy

Recenze

I přes jiná očekávání a těžší začtení se mi kniha docela líbila, nabídla zajímavé a netradiční prostředí i dobu, bylo fajn, že je z tuzemska a byla jsem zvědavá, jak to celé dopadne. Ani styl Petra Čepka nebyl špatný, obzvlášť mě zaujala kapitola, kde připomněl všechny důležité postavy a zakončil ji tím, že některá z nich se nedobrovolně stane nebožtíkem. Přečetla jsem spoustu lepších knih, ale také mnohem, mnohem horších, takže není vyloučeno, že se časem vrátím i autorovým ostatním knihám.
Celá recenze na kultura21.cz

O autorovi

JUDr. Čepek Petr

Narodil se v roce 1960 v Jičíně. Rodina se mnohokrát stěhovala a přes Hořice v Podkrkonoší a Slaném nakonec skončil v Praze. Ve svých devíti letech se začal věnovat stolnímu tenisu, ve kterém to v pouhých třinácti letech dotáhl až na mistra republiky (tento titul ještě několikrát obhájil). V Praze také absolvoval Právnickou fakultu University…

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 145×205, 264 stran
Datum vydání: 20. 3. 2023
ISBN: 978-80-271-3873-9

E-kniha

Velikost: 1.40 MB | 1.41 MB | 0.49 MB

Novinky