Logo

Knihy plné emocí

První chyba

První chyba

Jonesová Sandie

Po smrti prvního manžela se Alice znovu provdala, má úspěšnou firmu, báječné děti a překrásný dům. S Nathanem se jí vrátilo štěstí, po kterém toužila. S nejlepší přítelkyní Beth navíc zvládne všechno dobré i zlé. Takže když se Nathan začne chovat podivně, požádá Beth o pomoc. Nejlepší kamarádce může věřit za všech okolností, nebo ne? Více >

Tištěná kniha 179 Kč 379 Kč - 53 %
E-kniha 274 Kč 322 Kč - 15 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize Recenze O autorovi Další informace

O knize

Nenapadlo ji, že se ještě někdy bude mít tak dobře.
Po smrti prvního manžela se Alice znovu provdala, se svým druhým mužem má úspěšnou firmu, dvě báječné děti a překrásný dům.
Uvědomuje si, že život by byl jiný, kdyby její první muž tragicky nezahynul. Ale s Nathanem se jí vrátilo štěstí, po kterém tolik toužila.
Alice také ví, že s nejlepší přítelkyní Beth po boku přežije všechno dobré i zlé. Beth je ten nejspolehlivější a neoddanější člověk, jakého zná. Takže když se Nathan začne chovat podivně a Alice se zmocní podezření, že má milostný poměr, požádá Beth o pomoc. Nejlepší kamarádce přece může věřit za všech okolností, nebo snad ne?

Náhled knihy

Recenze

Autorka MATČINY HRY se opět předvedla v tom nejlepším světle. Připravila nám další skvěle propracovaný román, u něhož jsem si myslela, že vím, na čem jsem. Nu, nemohla jsem se mýlit více. .
Celou recenzi si můžete přečíst na kniznistripky.cz

O autorovi

Jonesová Sandie

Sandie Jones je novinářka na volné noze píšící mimo jiné pro Sunday Times, Daily Mail, Woman‘s Weekly a časopis Hello. Kdyby nebyla spisovatelkou, stala by se návrhářkou interiérů, protože je až nezdravě posedlá tapetami a polštářky. Žije v Londýně s manželem a třemi dětmi. Photo © Jeff Oliver

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 145×205, 344 stran
Datum vydání: 30. 8. 2021
ISBN: 978-80-271-1060-5

E-kniha

Velikost: 1.60 MB | 1.85 MB | 0.92 MB

Novinky