Logo

Knihy plné emocí

Nevlastní sestra

Nevlastní sestra

Jonesová Sandie

Kate a Lauren si vždy byly oporou. Každou neděli obědvají se svou matkou a po smrti otce na této tradici lpí ještě víc. Jednou však někdo zaklepe na dveře a vše se změní. Ukáže se, že jejich rodina není tak dokonalá, jak se zdá. Více >

Tištěná kniha 189 Kč 379 Kč - 50 %
E-kniha 274 Kč 322 Kč - 15 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize Recenze O autorovi Další informace

O knize

Sestry Kate a Lauren si vždycky byly navzájem oporou. Každou neděli pravidelně obědvají spolu se svou matkou a po smrti otce na této tradici lpí ještě víc. Jednoho dne však někdo zaklepe na dveře a rázem je všechno jinak. Na prahu stojí mladá žena. Představí se jako Jess a v ruce drží výsledky testu DNA.

Tvrdí, že je jejich nevlastní sestra. Následky její návštěvy na sebe nenechají dlouho čekat. Najednou začíná vyplouvat na povrch, že každá z žen ukrývá nějaké tajemství a jejich rodina možná není tak dokonalá, jak by se na první pohled mohlo zdát.

Náhled knihy

Recenze

Po přečtení této knihy nebudete vědět, co se vlastně v posledních minutách čtení událo. Autorka Vás udržuje v napětí až do poslední stránky. Její zápletky jen tak neodhadnete. Byla jsem z knihy nadšená, Sympatické hlavní hrdinky, tajemství v rodině a všelijaké emoce. Autorka je za mě jedna z nejlepších v psaní psychothrillerů. Pokud jste její knížky ještě nezkoušely číst, tak nevíte o co přicházíte. Další pecka je na světě. :) A já se moc těším na její další knihu.
Celou recenzi si můžete poslechnout na youtube.com/watch?v=MfJ2NlNiQXA&t=474s

„Naprosto návykové čtení plné nečekaných zvratů!“ Fabulous Magazine, The Sun

„Po přečtení tohoto příběhu už nebudete otvírat dveře cizím lidem s takovým klidem.“ CrimeReads

O autorovi

Jonesová Sandie

Sandie Jones je novinářka na volné noze píšící mimo jiné pro Sunday Times, Daily Mail, Woman‘s Weekly a časopis Hello. Kdyby nebyla spisovatelkou, stala by se návrhářkou interiérů, protože je až nezdravě posedlá tapetami a polštářky. Žije v Londýně s manželem a třemi dětmi. Photo © Jeff Oliver

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 145×205, 348 stran
Datum vydání: 7. 4. 2021
ISBN: 978-80-271-1766-6

E-kniha

Velikost: 1.73 MB | 2.09 MB | 1.00 MB

Novinky