Logo

Knihy plné emocí

Návod na vraždu pro hodné holky

Návod na vraždu pro hodné holky

Jacksonová Holly

Zmizela oblíbená středoškolačka. Tělo se nenašlo, ale všichni vědí, kdo je vrah! Sala Singha odsoudili všichni, kromě soudu. Sal totiž spáchal sebevraždu a odpovědi nikdo nehledá. Až na Pipu Fitz-Amobiovou. Pět let po zločinu začíná vyšetřovat pod záminkou školního projektu. Je to ale úkol, který ji může zabít. Pravdu chce někdo zoufale utajit. Více >

Tištěná kniha 382 Kč 449 Kč - 15 %
E-kniha 325 Kč 382 Kč - 15 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize Recenze Další informace

O knize

YA detektivní thriller stejně působivý jako Riverdale a návykový jako Jeden z nás lže. Knihu jednoduše nedokážete odložit, dokud ji nepřečtete.

Zmizela oblíbená středoškolačka, Andie Bellová. Tělo se sice nenašlo, ale policie ví, kdo je vrah. Všichni vědí, kdo je vrah! Sala Singha za vraždu přítelkyně odsoudili všichni, kromě soudu a poroty. Sal Singh totiž spáchal sebevraždu a nikdo neusiluje o očištění jeho jména. Až na Pipu Fitz-Amobiovou. Městečko rozežírá nenávist k rodině vraha, ale ona nevěří, že je vinen.

Pět let po zločinu začíná vyšetřovat pod záminkou závěrečného školního projektu. Je to ale úkol, který ji může zabít. Jestliže se Pipa nemýlí a vrah je stále na svobodě, nikdo neví, kam až bude ochotný zajít, aby své tajemství zachoval. Kdosi chce totiž minulost utajit za každou cenu. A kam až dokáže zajít Pipa, aniž by zaplatila životem?

Náhled knihy

Recenze

Návod na vraždu pro hodné holky je young adult thriller, který vyniká neotřelým nápadem a sympatickými hlavními hrdiny. Zaujmou i inteligentní hlavní hrdinové, kteří se vymykají všem žánrovým klišé. Jejich vzájemný vztah se pomalu rozvíjí a stávají se přáteli, kteří sledují stejný cíl – odhalení pravdy. 
Celá recenze na lacultura.cz

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 145×210, 368 stran
Datum vydání: 10. 8. 2020
ISBN: 978-80-271-2882-2

E-kniha

Velikost: 5.06 MB | 9.36 MB | 2.27 MB

Novinky