Logo

Knihy plné emocí

Hodná holka, zlá krev

Hodná holka, zlá krev

Jacksonová Holly

Zmizel Jamie Reynolds. Policie nic nedělá. Pipu požádá o pomoc Jamieho rodina. Všichni poslouchají její detektivní podcast, ale nikdo nemluví. Městečko skrývá příliš temných tajemství. S každou další stopou je mezi sousedy víc zlé krve. Sama Pipa se ocitá v ohrožení. Dokáže propojit všechny souvislosti a najít Jamieho dřív, než bude pozdě? Více >

Tištěná kniha 382 Kč 449 Kč - 15 %
E-kniha 325 Kč 382 Kč - 15 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize Recenze Další informace

O knize

NĚKDO zmizel beze stopy.
NIKDO nechce mluvit.
Ale tentokrát VŠICHNI naslouchají.
 
Zmizel Jamie Reynolds. Policie nic nedělá. Ani Pipa se nechce do případu zaplést, není přeci žádný profík. Jamieho rodina se k ní ale obrátí o pomoc. Je jejich jedinou nadějí. Všichni poslouchají její detektivní podcast, sledují vyšetřování, ale mluvit nechce nikdo.
 
Kolik temných tajemství může městečko skrývat? Jak postupně vyplouvají na povrch, Little Kilton začíná vřít. S každou další stopou je mezi sousedy víc a víc zlé krve. Sama Pipa se ocitá v ohrožení života. Dokáže propojit všechny souvislosti a najít Jamieho dřív, než bude pozdě?

Náhled knihy

Recenze

Kniha si udržela stejně vysokou laťku jako první díl, je i stejně graficky zpracovaná, což jsem ocenila, protože toto se mi velice líbilo již u prvního dílu (NÁVOD NA VRAŽDU PRO HODNÉ HOLKY) a myslím si, že obzvláště mladí čtenáři, pro které je kniha primárně určená, to ocení rovněž. Pipa je děvče, které má kromě velice bystrého mozku i neuvěřitelnou dávku štěstí, s tímto počítejte a pokud jste věkem už úplně někde jinde než je cílová skupina této knihy, tak to berte trošku s nadhledem. A pokud se vám to podaří, tak si knihu užijete úplně maximálně.
Celá recenze na Knižní střípky

Navzdory tomu, že se jedná o young adult knihu, je děj protkaný pochmurnou a temnou atmosférou, ze které naskakuje husí kůže. Příběh navíc skvěle ozvláštňují fotografie s důkazy, mapky, záznamy rozhovorů se svědky či internetové konverzace.
Celá recenze na lacultura.cz

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 145×210, 352 stran
Datum vydání: 23. 4. 2021
ISBN: 978-80-271-3053-5

E-kniha

Velikost: 3.09 MB | 3.83 MB | 2.46 MB

Novinky