Logo

Knihy plné emocí

Krátký proces

Krátký proces

Co nikdo neví, to neexistuje

Sklář Richard

Sympatická Bo je úspěšnou realitní makléřkou. Dříve byla jako jediná žena v tajné skupině ministerstva vnitra, určené pro zvláštní operace. Právě se vrací ze své poslední mise a těší se na rodinu a novou lásku. Po návratu však zjišťuje, že už nic není jako dřív! Navíc se zdá, že její realitní firma začíná někomu vysoce postavenému hodně vadit… Více >

Tištěná kniha 129 Kč 399 Kč - 68 %
E-kniha 288 Kč 339 Kč - 15 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize Recenze O autorovi Další informace

O knize

Když vylézají kostlivci ze skříní, většinou se vyvrbí i další události, které čekaly jen na to, až začnou chrastit kosti. Pak nadejde ten správný okamžik, který vaše charaktery buď rozdrtí, nebo je odhalí.

Bo je úspěšnou realitní makléřkou, ovšem dříve byla jako jediná žena v tajné skupině ministerstva vnitra, určené pro zvláštní operace. Do této speciální jednotky byly záměrně vybrány děti z dětských domovů. Bo díky své zrakové anomálii vidí za šera podobně jako kočky, což ji předurčilo k dráze jedinečné odstřelovačky.

Svérázná a sympatická Bo se právě vrací ze své poslední tajné mise. Těší se na rodinu a novou lásku, kterou konečně nedávno nalezla. Návrat domů je ale méně šťastný, než čekala. Navíc se zdá, že její realitní firma začíná někomu vysoce postavenému hodně vadit.

A to je pouze začátek všech varování, nástrah a překotných událostí, do kterých je Bo proti své vůli vtažena a jimž musí začít čelit. A do toho všeho se po mnoha letech setká se svým „kostlivcem ze skříně“ z dob, kdy byla v dětském domově – trýznitelem "taťkou", na kterého má jen ty nejhorší vzpomínky…

Kniha je zakončením příběhů realitní makléřky Bo, jejíž předchozí životní zvraty jsou zachyceny ve strhujících románech Vila na Sadové a Anděl smrti.

Náhled knihy

Recenze

Celkově jsme nadšení. Objevili jsme pocitového a pokorného autora, chlapa, který dal do popředí obyčejný život (ten Eliadeho návrat ke kořenům), neobyčejnou a jinde odepsanou postavu, do níž se zamilujete. Nechceme tu rozepisovat laciná klišé a zkratky, kterých je plný Reflex, Tvar a jim podobné plátky. Chceme jen napsat bez nutnosti užití odborných a nesrozumitelných termínů, že jde o báječnou a stovkami hodin odpracovanou prózu.
Celá recenze na Krajskelisty.cz

O autorovi

Ing. Sklář Richard

Richard Sklář je vynikající ostravský spisovatel, publicista, fotograf, marketingový a reklamní pracovník. Jeho knihy Vila na Sadové a Anděl smrti se záhy staly mezi čtenáři velmi oblíbenými. Jeho poslední knihou je román z období 2. světové války Morgenland. Narodil se v Orlové, ale již přes dvacet let žije v Ostravě. Za tu dobu poznal spoustu…

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 160×230, 432 stran
Datum vydání: 23. 4. 2020
ISBN: 978-80-271-0830-5

E-kniha

Velikost: 1.91 MB | 4.88 MB | 1.59 MB

Novinky