Logo

Knihy plné emocí

Kanibal z Nine Elms – podepsáno autorem

Kanibal z Nine Elms – podepsáno autorem

Bryndza Robert

Už jednou vrahovi unikla. Dokáže to i podruhé? Robert Bryndza představuje novou vyšetřovatelku Kate Marshallovou, ženu s pohnutým osudem a silným smyslem pro spravedlnost. Více >

Je nám líto, ale tato kniha je bohužel vyprodaná
O knize O autorovi Další informace

O knize

Před patnácti lety byla Kate Marshallová vycházející hvězdou londýnské policie. Dokázala vyřešit sledovaný případ nebezpečného a krutého sériového vraha s přiléhavou přezdívkou Kanibal z Nine Elms, i když přitom sama málem zemřela.
 
Nyní Kate přednáší na univerzitě a snaží se vést poklidný život, když se minulost začne vracet. E-mail s žádostí o pomoc ji vtáhne nejen do právě probíhajícího vyšetřování vražd mladých dívek. Jejich modus operandi nebezpečně připomíná případ, který před patnácti lety vyřešila. 
 
Nevrací se jen vzpomínky. Vrah napodobitel chce dokončit započatou práci… A tak se i Kate musí vrátit k vyšetřování, aby dokončila tu svoji – chytit dalšího sériového vraha.

O autorovi

Bryndza Robert

Robert Bryndza je britský autor žijící trvale na Slovensku. Celosvětový úspěch mu přinesla jeho první série thrillerů s vyšetřovatelkou Erikou Fosterovou, která vychází ve 29 zemích. Této prozatím šestidílné série knih Dívka v ledu, Noční lov, Temné hlubiny, Do posled­ního dechu, Chladnokrevně a Smrtící tajnosti se prodaly více než tři miliony výtisků a připravuje se jejich…

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 145×205
Datum vydání: 1. 11. 2021
ISBN: 978-80-271-2897-P

Novinky