Logo

Knihy plné emocí

Anděl smrti

Anděl smrti

Bryndza Robert

Robert Bryndza se vrací s dalším případem Eriky Fosterové a jejího týmu! Dokáže Erika odhalit všechny tváře zla? Více >

Tištěná kniha 390 Kč 459 Kč - 15 %
E-kniha 332 Kč 390 Kč - 15 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize O autorovi Další informace

O knize

Když najde detektiv šéfinspektor Erika Fosterová vysoce postaveného politika Nevilla Lomase nahého, svázaného a mrtvého ve vlastní posteli, vedení Metropolitní policie rychle rozhodne, že jeho smrt není potřeba vyšetřovat. Případ je odložený, ovšem jen do chvíle, kdy je nalezena mrtvá i nadějná fotbalová hvězda. Erika a její tým navíc s těmito vraždami spojí i smrt známého režiséra. Policie už nemůže ignorovat to, co je očividné: v Londýně řádí sériový vrah, který si chce vyřídit účty.
Výsledky vyšetřování jsou ovšem trochu matoucí. Na záběrech z průmyslových kamer se objeví pět podezřelých žen… a všechny jsou si k nerozeznání podobné. Při pátrání po jejich totožnosti Erika několikrát narazí na zmínku o sexuální pracovnici, která má špínu na tolik vlivných mužů, že to znervózňuje i ty nejmocnější politiky a vedení Metropolitní policie.
Čas do dalšího útoku vraha se krátí a je na Erice, aby rozpletla síť důkazů a zodpověděla zásadní otázky: Co spojuje oběti dohromady, kdo další je zapleten do skandálu a jak daleko jsou mocní ochotní zajít, aby ochránili své vlastní zájmy?

Náhled knihy

O autorovi

Bryndza Robert

Robert Bryndza je britský autor žijící trvale na Slovensku. Celosvětový úspěch mu přinesla jeho první série thrillerů s vyšetřovatelkou Erikou Fosterovou, která vychází ve 29 zemích. Této prozatím šestidílné série knih Dívka v ledu, Noční lov, Temné hlubiny, Do posled­ního dechu, Chladnokrevně a Smrtící tajnosti se prodaly více než tři miliony výtisků a připravuje se jejich…

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 432 stran
Datum vydání: 18. 4. 2024
ISBN: 978-80-271-3688-9

E-kniha

Velikost: 3.81 MB | 10.54 MB | 2.82 MB

Novinky