Logo

Knihy plné emocí

Kandidát

Kandidát

Pastorčáková Lenka

OPRAVDU VOLÍTE POUZE PREZIDENTA? Na pozadí předvolební kampaně hlavy státu se rozehrává tvrdá a nemilosrdná hra o pomyslný trůn. Tento místy až šokující příběh vás rozhodně nenechá klidně spát. Román Kandidát vám otevře dveře do zákulisí prezidentských voleb. Více >

Tištěná kniha 424 Kč 499 Kč - 15 %
E-kniha 360 Kč 424 Kč - 15 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize O autorovi Další informace

O knize

KANDIDÁT JEN TAK NEPŘICHÁZÍ.
KANDIDÁT JE STVOŘEN!
 
Jste přesvědčeni, že volíte vámi vybraného kandidáta a právě jemu dáváte hlas. Ve skutečnosti však volíte lidi, kterými se budoucí prezident obklopuje. Kandidát se totiž jen tak nezjevuje, ale je tvořen a přetvářen týmem lidí, stejně jako kterýkoliv jiný marketingový produkt. 
Na pozadí předvolební kampaně hlavy státu se rozehrává tvrdá a nemilosrdná hra o pomyslný trůn. Tento místy až šokující příběh vás rozhodně nenechá klidně spát.
Přestože je tento román fikce, autorka při psaní knihy čerpá z vlastních zkušeností z prostředí prezidentské kampaně, kdy pracovala na pozici tiskové mluvčí jednoho z kandidátů. Rovněž těží z praxe televizní reportérky, a mistrně popisuje zákulisí příprav večerních zpráv, politických debat a předvolební „práce“ médií vůbec.
 
Všechny postavy a události v této knize jsou smyšlené. Jakákoliv podobnost se skutečnými osobami je čistě náhodná. SKUTEČNĚ?

 

Náhled knihy

O autorovi

Pastorčáková Lenka

Lenka Pastorčáková pochází z Orlové. Vystudovala Filozofickou fakultu Masarykovy univerzity v Brně a po absolutoriu působila jako reportérka (ČTK, TV Nova, TV Prima). Moderovala také ranní zpravodajství pořadu Snídaně s Novou a v televizi Prima politickou diskuzi Partie. V ČT připravovala reportáže do publicistického pořadu 168 hodin a byla nominována na dvě novinářské ceny. Během…

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 145×205, 384 stran
Datum vydání: 26. 10. 2022
ISBN: 978-80-271-3866-1

E-kniha

Velikost: 1.35 MB | 1.45 MB | 1.11 MB

Novinky