Logo

Knihy plné emocí

Holky se čtečkou

Holky se čtečkou

Jareš Vítězslav

Dokáže se Katka, kterou opustil přítel, postavit na vlastní nohy a najít si své místo v životě? Více >

Tištěná kniha 179 Kč 349 Kč - 49 %
E-kniha 252 Kč 297 Kč - 15 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize Recenze Další informace

O knize

Katka se má skvěle – její dlouholetý přítel Pavel vlastní úspěšnou firmu, ona mu v ní na částečný úvazek pomáhá a jinak se věnuje domácnosti. Má všechno, na co si jen vzpomene… ovšem jen do chvíle, než Pavel oznámí, že čeká dítě s jinou.

Katka zjišťuje, že postavit se na vlastní nohy není vůbec jednoduché, zvlášť když ji ze dne na den vystěhoval z domu. Nakonec nachází práci v agentuře, pro niž dělá noční inventury, a postupně se spřátelí s kolegyněmi, které si přezdívají Sovy. Každá z nich skrývá nějaké tajemství a každá má své problémy, ale ne nadarmo se tvrdí, že v jednotě je síla.

Náhled knihy

Recenze

Svižné čtení ze života určitě zaujme zejména čtenářky, které budou se Sovami soucítit a pociťovat ženskou solidaritu. Karma je zdarma, tak bychom mohli pojmenovat leitmotiv celého příběhu. Pokud máte rádi romány odehrávající se v současnost, v reáliích, které jsou nám blízké, Holky se čtečkou můžu doporučit. S Kateřinou a jejími Sovami si uvědomíte, že život někdy sice není peříčko, ale máte-li kolem sebe správné lidi, dá se zvládnout.
Celá recenze na chrudimka.cz

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 145×205, 272 stran
Datum vydání: 1. 8. 2022
ISBN: 978-80-271-3475-5

E-kniha

Velikost: 0.91 MB | 2.15 MB | 0.74 MB

Novinky