Logo

Knihy plné emocí

Druhá šance pro Zoe

Druhá šance pro Zoe

Schmiedlová Michaela

Dva navzájem propletené příběhy od sebe dělí dvě desítky let. Příběh matky a dcery, Terezy a Zoe, dvou božských cukrářek, jejichž dorty dokážou otevírat srdce. Více >

Tištěná kniha 149 Kč 299 Kč - 50 %
E-kniha 203 Kč 254 Kč - 20 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize Recenze Další informace

O knize

Zoe právě odmaturovala a chystá se do Londýna na koncert slavné britské kapely, jejímž zpěvákem je její otec. Muž, jehož nikdy nepoznala, se jí po jejím narození zřekl. Nebo to bylo jinak?

O dvacet let dříve se Tereza v Londýně pokouší utéct před temnou minulostí. Pilně studuje a postupně se jí zase daří najít radost ze života. Nachází tu nové přátele a zamiluje se do vycházející rockové hvězdy. Quentin je úžasný, má to v hlavě srovnané, není sukničkář ani nebere drogy. Zdá se, že budoucnost bude patřit jejich lásce. Jenže osud má na věc jiný názor…

Dva navzájem propletené příběhy od sebe dělí dvě desítky let. Příběh matky a dcery, Terezy a Zoe, dvou božských cukrářek, jejichž dorty dokážou otevírat srdce. 

Náhled knihy

Recenze

Pokud hledáte poutavě napsaný, kratší román, je Druhá šance pro Zoe dobrou volbou. Na pouhých dvě stě stranách toho ukrývá opravdu hodně. Což je také důvod, proč obstojí v konkurenci mezi dalšími podobnými příběhy. A jde o jednu z mála knih tohoto žánru, ve které najdou poučení i starší čtenáři. I rodiče by totiž měli říkat (dospívajícím) dětem pravdu.
Celou recenzi si můžete přečíst zde klubknihomolu.cz

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 145×205, 216 stran
Datum vydání: 20. 5. 2022
ISBN: 978-80-271-3491-5

E-kniha

Velikost: 1.58 MB | 1.23 MB | 0.62 MB

Novinky