Logo

Knihy plné emocí

Dívka v ledu (AUDIOKNIHA CD)

Dívka v ledu (AUDIOKNIHA CD)

Bryndza Robert, Stránský Martin

Její pootevřené rty jako by se chystaly promluvit. Její mrtvé tělo zamrzlé v ledu... A není jediná. Jednu z nejoblíbenějších knih posledních let skvěle namluvil oblíbený herec a dabér Martin Stránský. Více >

Je nám líto, ale tato kniha je bohužel vyprodaná
O knize Recenze O autorovi Další informace

O knize

První případ Eriky Fosterové ve skvělém podání oblíbeného herce a dabéra Martina Stránského.

Poté co je v parku v jižním Londýně pod vrstvou ledu nalezeno tělo mladé ženy, na místo přijíždí detektiv šéfinspektor Erika Fosterová. Oběť, krásná dívka z mocné a bohaté rodiny, měla podle všeho dokonalý život.
Když Erika začne pátrat hlouběji, vynoří se souvislosti mezi její vraždou a smrtí tří prostitutek, které někdo uškrtil, svázal jim ruce a hodil do vodních ploch po Londýně.

Jaká je spojitost mezi dcerou vlivného lobbisty, který si myslí, že může ovlivňovat i vyšetřování, a mrtvými imigrantkami? Jaké temné tajemství dívka v ledu skrývala?

Čím více se Erika přibližuje k odhalení pravdy, tím více se vrah blíží k Erice. Poslední případ detektiva šéfinspektora Fosterové skončil katastrofou a smrtí pěti policistů včetně jejího manžela. Eričina kariéra visí na vlásku, musí bojovat s vlastními démony i s vrahem, který je hrůznější než kdokoliv, komu čelila v minulosti.

Dopadne ho dříve, než udeří znovu?

Recenze

Celá atmosféry v příběhu byla velmi tajemná a celkový dojem z detektivní zápletky byl ještě o to hlubší a kvalitnější. Dívka v ledu tak nenosí označení bestseller roku jen tak pro nic za nic! 
Pokud bych tedy někomu měla doporučit kvalitně napsanou detektivku, na kterou bude rozhodně dlouho vzpomínat, byla by to Dívka v ledu. – Book is my love (https://book-is-my-love.blogspot.com/2017/04/rc-divka-v-ledu-robert-bryndza.html)

Robert Bryndza píše poutavým a čtivým stylem. Vtáhne vás do děje ani nevíte jak, a troufám si tvrdit, že s Dívkou v ledu ztratíte i pojem o čase. Po přečtení jsem na sebe byla naštvaná, že nemám u sebe dvojku, Noční lov, a musím počkat do dalšího dne. Dlouho se mi nestalo, abych byla z něčeho unesená, a znovu si troufám tvrdit, že tohle je zatím nejlepší kniha, jakou jsem letos četla. Dívku v ledu mohu vřele doporučit! Možná se bude více líbit ženskému pokolení, ale myslím, že si své místo najde i mezi chlapy :) – Údolí rozmanitosti (http://udolirozmanitosti.blogspot.com/2017/03/recenze-divka-v-ledu-robert-bryndza.html)

Pokud máte rádi ryzí „policejní román“ z britského prostředí, s hrdinkou bez soukromí, kterou v honbě za pachatelem nic nezastaví, je tohle kniha přesně kniha pro vás. S patřičně překvapivým odhalením pachatele a strhujícím závěrem vám Dívka v ledu opravdu přimrzne k rukám a nebudete ji moci jen tak odložit. Moc se těším na další příběhy s tvrdohlavou, ale sympatickou Erikou! – Centrum detektivky (https://www.centrum-detektivky.cz/vse/divka-v-ledu-robert-bryndza)

Styl psaní je velmi čtivý. Nezaznamenala jsem žádná hluchá místa. Autor ve mně probudil spoustu emocí, od vzteku až po lítost v určitých situacích. A musím říct, že rozuzlení příběhu mě poměrně dost překvapilo. Přestože jsem už přečetla dost detektivek a thrillerů, autorům se stejně daří mě vodit za nos. Ale to je dobře. Alespoň si to čtení vážně užívám se vším všudy. Přečtěte si Dívku v ledu a budete si užívat také, za to vám ručím. – Můj knižní ráj (http://mujknizniraj.blogspot.com/2017/01/recenze-divka-v-ledu.html)

O autorovi

Bryndza Robert

Robert Bryndza je britský autor žijící trvale na Slovensku. Celosvětový úspěch mu přinesla jeho první série thrillerů s vyšetřovatelkou Erikou Fosterovou, která vychází ve 29 zemích. Této prozatím šestidílné série knih Dívka v ledu, Noční lov, Temné hlubiny, Do posled­ního dechu, Chladnokrevně a Smrtící tajnosti se prodaly více než tři miliony výtisků a připravuje se jejich…

Stránský Martin

Martin Stránský je český divadelní, filmový i televizní herec. Hraje mimo jiné v Divadle Josefa Kajetána Tyla v Plzni nebo v Divadle pod Palmovkou. Popularitu si získal svou rolí MUDr. Oty Kováře v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 nebo v jeho spin-offu Doktoři z Počátků. Intenzivně se také věnuje dabingu. Svůj hlas propůjčil například postavám MacGyvera, Seeleyho Bootha ze Sběratelů…

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: CD, 2 stran
Datum vydání: 16. 3. 2020
ISBN: 859-40-492-4064-7

Novinky