Logo

Knihy plné emocí

Čokoládový klub

Čokoládový klub

Matthewsová Carole

Čokoládový klub spojuje čtyři velmi rozdílné ženy, které mají jedno společné: nedokážou odolat čokoládě. Když se ale v životě některé z nich objeví problémy, bez váhání se pustí do záchranné akce. Více >

Tištěná kniha 339 Kč 399 Kč - 15 %
E-kniha 288 Kč 339 Kč - 15 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize Recenze Další informace

O knize

Diamanty jsou věčné, ale nejlepším přítelem ženy je čokoláda.

Pro Lucy neexistuje nic, co by nevyléčila čokoláda, od zlomeného srdce až po bolest hlavy. Je to jediná věc, na kterou se může spolehnout. A není sama. Její přítelkyně Autumn, Nadia a Chantal sdílejí její vášeň a společně tvoří Čokoládový klub, který neváhá zasáhnout, když se v životě některé z nich objeví krize. A že jich je! To pak vždy vyhlásí čokoládovou pohotovost. Jejich záchranné akce jsou bláznivé a někdy hodně dobrodružné.

Lucy překročila třicítku a stále hledá tu pravou práci i toho pravého muže. Ani jedno se bohužel neobejde bez nehod. Lékem a útěchou je pro ni čokoláda, ve které se opravdu vyzná.

Nadia opustila skvělou práci i rodinu pro lásku, dnes má malého syna a manžela, který propadl hazardu. Je schopná slízat čokoládu i ze synkových sušenek, když na to přijde.

Autumn, dívka z vyšších vrstev s příliš citlivým svědomím, ohnivými kudrnami a příšerným vkusem, se stará o drogově závislou mládež, svou vlastní závislost však pečlivě skrývá.

Chantal je Američanka se čtyřicítkou na krku, bohatým manželem a nenaplněnou potřebou sexu. Její náhodní partneři způsobí řadu problémů, z nichž jí pomohou kamarádky a čokoláda.

Náhled knihy

Recenze

„Královna vtipných feel-goodů.“
– Mike Gayle
„Lahodná pochoutka od začátku až do konce“

  • Woman’s Own
 „Matthewsová je jednou z mála autorek, které mohou soupeřit s Marian Keyesovou, co se týče nadání vyprávět půvabné a veselé příběhy, jež zahřejí u srdce.“
  • Daily Record
„Vtipné, veselé a neuvěřitelně dojímavé, dokonalé, pokud potřebujete povzbudit na mysli.“
  • Heat
„Hřejivé, vtipné a velice lahodné čtení. Oslava přátelství a čokolády.“
The Good Book Guide
 
Humorně psaná kniha nazvaná Čokoládový klub vyšla letos v nakladatelství Grada. Pojednává o čtyřech ženách tak vtipným způsobem, že přerušit četbu jde jen stěží. Naštěstí je dvousetstránková kniha rozdělena do poměrně krátkých kapitol... Jakmile jedné z nich život připraví nepříjemnou situaci, vyšle ostatním esemesku: ČOKOLÁDOVÁ POHOTOVOST. Je to znamení, že všeho nechají, jak jen to jde a uhánějí do své svatyně, čímž je Čokoládový klub...
Více na martinamickova.blog.idnes

Čokoládový klub je paperbackem, který potěší všechny fanoušky klasických zápletek a silných ženských hrdinek. Autorka často užívá přímé řeči, což napomáhá rychlému tempu příběhu, takže celkových 300 stran přelouskáte raz dva. Matthewsová se nevyhýbá vulgarismům, stejně jako v textu často narazíte na názvy konkrétních produktů (například čokoládových tyčinek, takže je dost možné, že během četby pocítíte nutkání prošmejdit své domácí zásoby…). Zkusit můžete i dva recepty, které se nacházejí v závěru knihy.
Více na laCultura.cz

Potrhlá Lucy a její šílená dobrodružství válcují všechny smutky a vy jste čím dál víc napnuté, jaké další veletoče se stanou v příští kapitole – a doufáte, že trápení přítelkyň se konečně obrátí k lepšímu. Protože tady platí velké moudro – muži jsou fajn a čokoláda je hříšné potěšení, ale opravdové kamarádky, to je ten pravý dar z nebes. Více na styl-zivota.cz

Příběh je psaný z pohledu všech čtyř žen. Autorka vám tak dá možnost nahlédnout do života každé z nich. Zjistíte, jak pevný je základ jejich přátelství. A odhalíte všechna jejich tajemství a nikoli jen to, co si mezi sebou vzájemně prozradí na svých čokoládových dýchánkách. Ačkoli tyto ženy mají své problémy s kým sdílet, existují věci, které si nechávají jen pro sebe. Podle sladkého názvu a krásné obálky by se mohlo zdát, že půjde o příběh plný pohody a lásky. Tak tomu však úplně není. Ženy společně rozebírají spíše své starosti než radosti a autorka do svého vyprávění zapojila i několik vážnějších témat.
Více na klubknihomolu.cz

Knížka se čte dobře. Je plná přesných, hezkých popisů a líčení, takže čtenáři si dobře vykreslí prostředí a postavy, které ženám zasahují do osudů. Je to ženské a lechtivé čtení. Připravte si krabičku luxusních pralinek nebo oříšků s čokoládovým přelivem. Otevřete knihu a nechte se vábit neobvyklými chutěmi.Připravte si krabičku luxusních pralinek nebo oříšků s čokoládovým přelivem. Otevřete knihu a nechte se vábit neobvyklými chutěmi.
Více na chrudimka.cz

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 145×205, 336 stran
Datum vydání: 1. 2. 2022
ISBN: 978-80-271-3365-9

E-kniha

Velikost: 1.53 MB | 2.27 MB | 1.04 MB

Novinky