Logo

Knihy plné emocí

Vždycky není navěky

Vždycky není navěky

Cervantes J. C.

Dokáže si Hart znovu získat srdce Ruby, když je jeho duše po smrti přenesena do těla místního suveréna a namachrovaného sportovce Jamesona? Coby Jameson jí nemůže říct pravdu, a navíc se mu vytrácejí vzpomínky na jeho vlastní život. Získat Ruby zpět bude mnohem náročnější, než si myslel. Více >

Tištěná kniha 339 Kč 399 Kč - 15 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize O autorovi Další informace

O knize

Může pravá láska překonat smrt?

Hart a Ruby jsou spřízněné duše a nejlepší kamarádi už od dětství. Chystají se nastoupit do posledního ročníku střední školy, když se Hart při tragické nehodě na lodi utopí a Ruby je naprosto zdrcená a nedokáže se se ztrátou životní lásky vyrovnat.
Ani Hart se Ruby nemůže vzdát… Díky božímu zásahu je mu nabídnuta druhá šance a jeho duše se přenese do těla místního suveréna a namachrovaného sportovce Jamesona.

Hart musí zvládnout existenci v Jamesonově těle, žít jeho život a zároveň má zapovězeno říct Ruby pravdu. Získat ji zpět bude mnohem náročnější, než si myslel. A s každým dnem, který Hart stráví coby Jameson, se mu vytrácejí vzpomínky na jeho vlastní život.
Ruby sice stále truchlí po Hartovi, ale k Jamesonovi jako by ji něco přitahovalo. Této náklonnosti nerozumí, ovšem nedovede ji ignorovat. Proč ji tenhle kluk, který byl dosud Hartovým opakem, tak moc Harta připomíná? V zoufalé snaze zjistit, jestli pouto, které cítí, je skutečné, začne otevírat své srdce Jamesonovi. Bude hluboká láska stačit na to, aby dokázala překonat vzdálenost mezi Ruby a Hartem?

Náhled knihy

O autorovi

Cervantes J. C.

J. C. Cervantes je autorkou bestsellerů New York Times. Píše romány pro děti i mládež a její knihy vyšly ve více než devíti zemích. Objevily se například v žebříčku New Voices Americké asociace knihkupců a mezi nejlepšími knihami pro mladé čtenáře v Barnes & Noble, patří též k nejlepším knihám měsíce na Amazonu (Best Books of the Month). Spisovatelka získala řadu…

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 145×205, 336 stran
Datum vydání: 29. 4. 2024
ISBN: 978-80-271-5094-6

Novinky