Logo

Knihy plné emocí

Vila v Itálii

Vila v Itálii

Caplinová Julie

Užijte si hřejivé sluneční paprsky, vůni bylinek a nezaměnitelnou chuť italských dobrot! Více >

Tištěná kniha 359 Kč 449 Kč - 20 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize O autorovi Další informace

O knize

Upozornění! Pokud si chcete novinku Vila v Itálii nechat podepsat od autorky, kupte si ji v pátek 24. 5. 2024 na veletrhu Svět knihy. U knihkupců a na e-shopech, včetně osobního vyzvednutí, bude novinka nejdříve od 27. 5. 2024.

Lia vždy snila o tom, že navštíví tyrkysově modré pobřeží Amalfi. Tenhle její sen ale nikdy nezahrnoval setkání s vlastním otcem, o jehož existenci neměla ani tušení. Teď však stojí před branami nádherné vily v Itálii, do které ji odmítají pustit.
 
Díky staré fotografii dokáže, že je opravdu dcerou italského herce Ernesta, a situace se změní. Otcův manažer Raphael, naprosto neodolatelný mladý muž s nepřístupným výrazem, se ji rozhodne nespustit z očí a doprovází ji na každém kroku. Kdoví o co téhle cizince s kouzelným úsměvem a nádherně vlnitými karamelovými vlasy vlastně jde. 
 
Dokážou romantické procházky a vychlazené drinky i přes počáteční rozpaky zažehnout mezi Liou a Raphem jiskru? Atmosféra je stále žhavější a není to jen kvůli horkému středomořskému slunci…
 
 

O autorovi

Caplinová Julie

Julie Caplinová je závislá na cestování a dobrém jídle. Neustále se snaží vypátrat dokonalý gin a je až nezdravě vybíravá, co se sklenic, toniku a ozdob týče. Mezi ochutnávkami ginu napsala svůj první román, který se odehrává v jednom z mnoha měst, jež během života poznala. Jako PR ředitelka se několik let potloukala po Evropě…

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 144×207, 336 stran
Datum vydání: 24. 5. 2024
ISBN: 978-80-247-1102-7

Novinky