Logo

Knihy plné emocí

Velká kniha vtipu Honzy Vyčítala

Velká kniha vtipu Honzy Vyčítala

Vyčítal Jan

Tato kniha přináší průřez tvorbou oblíbeného autora kreslených vtipů a hudebníka Honzy Vyčítala, jehož vtipy nechyběly snad v žádném z čísel populárního Dikobrazu nebo v časopise Mladý svět. Jeho kreslené vtipy se psy, kocoury a trempy s cigárem v koutku baví dodnes. Všech 500 vybraných vtipů určitě potěší všechny milovníky dobrého českého humoru. Více >

Tištěná kniha 319 Kč 399 Kč - 20 %
E-kniha 271 Kč 339 Kč - 20 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize Další informace

O knize

Velká kniha vtipu Honzy Vyčítala přináší průřez tvorbou výrazné osobnosti kresleného humoru a české country hudby, spojené se skupinou Greenhorns.

Takto unikátní sbírka díla tohoto nezapomenutelného autora nebyla ještě nikdy vydána. Jsou v ní zařazeny kreslené vtipy z různých časových období, které vycházely v novinách, časopisech i knihách. Své ilustrace autor nemusel často ani podepisovat, neboť jeho rukopis vždy byl, a dodnes je, nezaměnitelný a jedinečný. Nejčastějšími motivy jeho kreseb je populární a nezapomenutelný pytlák Říha, dále Vyčítalovy kočky, ufouni a zajíci.

Rozhodně stojí za to si připomenout tohoto vynikajícího českého kreslíře, karikaturistu, zpěváka, hudebníka, textaře a milovníka i propagátora trampingu.
SKVĚLÝ ČESKÝ HUMOR I DÁREK
pro kamarády, rodiče i prarodiče!

Náhled knihy

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 216×276, 256 stran
Datum vydání: 12. 4. 2019
ISBN: 978-80-271-2222-6

E-kniha

Velikost: 27.72 MB

Novinky