Logo

Knihy plné emocí

Ve jménu cti

Ve jménu cti

Lucierová Makiia, Boudová Anna

Mladý lord Cas po třech letech v nepřátelském zajetí uprchl a teď se vrací domů. Vytoužený klid ho ale nečeká. Spolu s chrabrou historičkou Lenou totiž musí vypátrat maskovanou vražedkyni usilující o vendetu na královně. Tajemství, která společně objeví, mohou znamenat válku. Při pátrání mu pomůže jeho dar i prokletí – schopnost vidět mrtvé. Více >

Tištěná kniha 319 Kč 399 Kč - 20 %
E-kniha 271 Kč 339 Kč - 20 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize Další informace

O knize

Tři roky živořil Cas v zajateckém táboře. Tři dlouhé roky, během nichž ho všichni považovali za mrtvého. Teď se lord Cassia, prokletý nechtěným darem – schopností vidět mrtvé –, vrací domů krajinou sužovanou černou smrtí a dozvuky války.

Vytoužený klid ho ale nečeká. Hned při svém návratu Cas zmaří pokus o atentát na novorozeného korunního prince, a když je následně pověřen úkolem vraha vypátrat, zaplete se do politických sítí a děsivých tajemství obestírajících královnu Jehan. Při jejich rozplétání se naštěstí může opřít o bystrou mysl krásné Leny.
Mladík pronásledovaný vzpomínkami na prožitá muka je jediným mužem království, který může všechny hádanky rozluštit, a zabránit tak opětovnému vypuknutí války.

NÁVRAT DOMŮ JE JEN ZAČÁTEK

Náhled knihy

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 145×205, 280 stran
Datum vydání: 17. 10. 2022
ISBN: 978-80-271-3652-0

E-kniha

Velikost: 1.53 MB | 1.39 MB | 1.09 MB

Novinky