Logo

Knihy plné emocí

Včerejší noci

Včerejší noci

McFarlaneová Mhairi

Eve už roky tajně miluje Eda, jednoho ze svých nejlepších přátel. On je sice zadaný, ona ale věří, že jsou si souzeni. Tedy – věřila. Pak jedna jediná událost otřese přes noc celou partou jejich přátel a odhalí pečlivě střežená tajemství, která je ukazují v úplně novém světle. Více >

Tištěná kniha 399 Kč 499 Kč - 20 %
E-kniha 339 Kč 424 Kč - 20 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize Recenze Další informace

O knize

Eve už roky tajně miluje Eda, jednoho ze svých nejlepších přátel. Zní to sice jako scénář hloupého romantického filmu, ale je to pravda.

I když je Ed zadaný, ona věří, že jsou si souzeni a mají být spolu. Tedy – věřila. Pak jedna jediná událost otřese přes noc celou partou jejich přátel a odhalí pečlivě střežená tajemství, která je ukazují v úplně novém světle.

A Eve neví, komu věřit.
 

Náhled knihy

Recenze

Pokud bych patřila ke skupině lidí, kteří si v knihách rádi zaškrtávají různé zajímavé pasáže či do textu vpisují vlastní poznámky, pak bych tuto knihu měla popsanou od začátku do konce. V příběhu je toho opravdu hodně, co stojí za zapamatování. Po přečtení ve vás bude ještě nějakou dobu rezonovat a budete o něm přemýšlet. Vyhledáváte-li romány, které vedou čtenáře k zamyšlení nad vlastním životem, pak jsou pro vás Včerejší noci správnou volbou.
Celá recenze na klubknihomolu.cz

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 145×205, 376 stran
Datum vydání: 29. 8. 2022
ISBN: 978-80-271-3531-8

E-kniha

Velikost: 2.04 MB | 4.03 MB | 0.70 MB

Novinky