Logo

Knihy plné emocí

V temnotě

V temnotě

Omer Mike

Psycholožku Zoe vyděsilo on-line video dívky snažící se holýma rukama dostat z hrobu. Ještě horší byl ale popisek: Experiment číslo jedna. Začíná závod s časem. Více >

Tištěná kniha 199 Kč 399 Kč - 50 %
E-kniha 288 Kč 339 Kč - 15 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize Recenze O autorovi Další informace

O knize

Video s dívkou drápající nehty víko své rakve patřilo k tomu nejhoršímu, co Zoe kdy viděla. Ještě víc ji však znepokojil popisek: Experiment číslo jedna.

Ona i její partner, zvláštní agent Tatum Gray, dělají, co mohou, aby našli monstrum stojící za šokujícím videem, ale brzy se na webu objeví další a je nalezena druhá mrtvá dívka. Zoe má navíc plnou hlavu jiného vraha, který ji pronásleduje od dětství a teď se zaměřil na její mladší sestru.

Vždy věděla, že ji práce může přivést předčasně do hrobu, ještě nikdy se ale neocitla v takovém nebezpečí.

Náhled knihy

Recenze

Tentokráte se mi dostal do rukou 2.díl ze série o forenzní psycholožce Zoe. Když jsem kdysi četla jedničku, tak jsem byla nadšená a hlavně zvědavá, jaký bude druhý díl. Po jeho přečtení si tuto sérii definitivně zařazuji na seznam svých oblíbených. Skvělá věc na této sérii je, že kromě brilantní thrillerové zápletky se i zasmějete a to se jen tak nevidí. Nemohu hodnotit v rámci žánru jinak než plným počtem hvězdiček. Je to skvělé, od příběhu se velice těžko odcházelo a já jen doufám, že se brzo dočkáme dalšího dílu. 
Celou recenzi najdete zde: kniznistripky

O autorovi

Omer Mike

MIKE OMER je původně novinář a vývojář počítačových her, ale v současné době nejvíce přemýšlí nad svou novou sérií detektivních thrillerů s forenzní psycholožkou Zoe Bentleyovou. S oblibou píše o skutečných zločincích nebo naopak obětech zločinů. Má ale taky rád humor, proto svoje thrillery odlehčuje vtipnými pasážemi. Ve spisovatelském snažení jej horlivě podporuje jeho manželka. Společně vychovávají tři děti a domácnost…

Další knihy autora

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 145×205, 400 stran
Datum vydání: 10. 3. 2021
ISBN: 978-80-271-1779-6

E-kniha

Velikost: 1.98 MB | 2.93 MB | 1.23 MB

Novinky