Logo

Knihy plné emocí

Trnová královna

Trnová královna

Chen Gina

Věštkyně Violet rozhodně nemá na růžích ustláno. Roky věrně sloužila králi, což mimo jiné zahrnovalo falešná proroctví vyřčená „pro dobro království“. Teď má ale na trůn nastoupit otravný, otravně pohledný princ Cyrus, a ten nemá pro mazanou manipulátorku nic než pohrdání. Navíc k Violet promlouvají bohyně osudu Sudičky – a žádají si princovu smrt. Více >

Tištěná kniha 359 Kč 479 Kč - 25 %
E-kniha 305 Kč 407 Kč - 25 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize Další informace

O knize

Země rudě rozkvete krví, růžemi a válkou. Princovo srdce se stane zkázou, nebo spásou. Jeho volba nás může všechny zachránit. Jeho nevěsta – na té to všechno závisí!

I když je věštkyně Violet oddanou služebnicí krále, v žádném případě nemá na růžích ustláno. Mazaná manipulátorka je trnem v oku zejména pohádkově krásnému, ale také neskutečně otravnému princi Cyrusovi. Následník trůnu přitom stojí ve středu strašlivého proroctví Violetiny předchůdkyně. Lid Slunečního kontinentu totiž zanevřel na své bohyně, a ty si za trest žádají jeho krev.
Na maškarním plese, kde si má princ vyvolit svoji nastávající, všechny okouzlí tajemná dívka v masce motýla. Hovoří snad věštba o ní? Anebo je vše úplně jinak?

NEKTERÉ POHÁDKY SNAD ANI NEMOHOU MÍT ŠŤASTNÝ KONEC

Náhled knihy

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 145×205, 344 stran
Datum vydání: 26. 2. 2024
ISBN: 978-80-271-3817-3

E-kniha

Velikost: 3.04 MB | 1.13 MB

Novinky