Logo

Knihy plné emocí

Třetí polovička

Třetí polovička

Loveringová Carola

Jeden milostný příběh. Dvě manželství. Tři verze pravdy. Více >

Tištěná kniha 322 Kč 379 Kč - 15 %
E-kniha 274 Kč 322 Kč - 15 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize Recenze Další informace

O knize

Když ji její přítel Burke požádá o ruku, Skye Starlingová se vznáší na obláčku štěstí. Je chytrá, krásná a pochází ze zámožné rodiny, a tak to na první pohled vypadá, že jí leží celý svět u nohou. Ve skutečnosti však bojuje s obsedantně kompulzivní poruchou, která jí zabraňuje navazovat milostné vztahy. Ale Burke – pohledný, starší a emocionálně vyzrálý muž – tvrdí, že ji chce… navždy!

Akorát že Burke není tím, za koho se vydává. Je šťastně ženatý a Skye jen využívá pro své vlastní záměry. Aniž by postřehla, že se řítí do záhuby, začne Skye plánovat svatbu a Burke zatím svůj plán vypracovává k naprosté dokonalosti. Jenže dokonalý plán prostě neexistuje a neexistuje ani jedna pravda.

Náhled knihy

Recenze

„Jedna z 27 knih roku 2021, kterou si prostě musíte přečíst.“ ―Betches

„Loveringová, mistryně manipulace s vlastními postavami, odvedla bezchybnou práci. Postupně odhaluje spletitou síť psychologických intrik a obratně žongluje s několika rovinami vyprávění.“ ―Kirkus (starred review)

„Strhující román, který čtenáře donutí přemýšlet, co by sami byli ochotni udělat pro lásku a že i ten nejdokonalejší život může být jen velkolepá fasáda. Nutnost pro knižní kluby.“ ―Booklist (starred review)

„Zápletka, která vám zamotá hlavu, s nespočtem zvratů … čtenáře nutí neustále otáčet stránky, aby zjistili, co se stane dál.“ ―Publishers Weekly

„Ve chvíli, kdy si myslíte, že víte, jak to dopadne, Loveringová vás vždy vyvede z omylu.“ ―Betches

„Četla jsem jako o závod, abych zjistila, jaké další zvraty budou následovat. Strhující, vyvážené, a dokonce pochopitelné, Loveringová umí podat faleš a dvojakost přitažlivě. Připravte se na rychlou a divokou jízdu.“ ―Sara Shepardová, autorka bestselleru Hodné holky

„Napínavý příběh plný zvratů o lásce, zármutku, zradě a pomstě. Je návykový a nejde odložit.” ―Michele Campbellová, autorka bestselleru Vždycky je to manžel

Musím přiznat, že autorka to měla skvěle promyšlené do posledního detailu a vodila si mě na vodítku přesně tak, jak potřebovala. Ani mé sympatie nebyly úplně stálé. Chvíli byly tam, chvíli zase úplně na jiné straně. Zhruba od druhé poloviny knihy jsem už byla podezíravá naprosto vůči všemu a všem zainteresovaným, bylo to úplně boží. Tyto psychohrátky mě neskutečným způsobem baví a pokud u nás vyjdou další knihy autorky, určitě neuniknou mé pozornosti.

Více na kniznistripky.cz

Třetí polovička je oddechovým románem, který je sice napínavý, ale možná ne tolik, jak byste si podle obálky představovali. Nejspíš ale nebudete litovat, že jste si knihu pořídili. Oceníte odsýpající příběh, zajímavé charaktery i napětí vytvářené pečlivě budovanou nejistotou. Autorčiným postavám nechybí schopnost manipulace a intrik.
Více na styl-zivota.cz

Carola Loveringová se jeví jako dobrá vypravěčka, přestože jde teprve o její druhou knihu. Nejprve čtenáře vtáhne do příběhu, který vypráví ústy hned tří vypravěčů: Skye, Burkeho a Heather. Uklimbá jej pozitivním vývojem vztahu, znejistí retrospektivním ohlédnutím (jak to všechno souvisí?) a pak jej překvapí tím, že nic není takové, jaké se zdálo, a nutí ho začít znovu od začátku.
Celá recenze na klubknihomolu.cz
 
„Thriller plný mistrných zvratů, který připomíná hru kočky s myší a do poslední stránky nechá čtenáře hádat, jak dopadne.“ ― Liv Constantine, autorka bestselleru Poslední paní Parrishová

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 145×205, 368 stran
Datum vydání: 26. 10. 2021
ISBN: 978-80-271-3289-8

E-kniha

Velikost: 1.80 MB | 2.58 MB | 1.12 MB

Novinky