Logo

Knihy plné emocí

Svátky v Kavárně nových začátků

Svátky v Kavárně nových začátků

Johnsonová Debbie

Becca neměla Vánoce nikdy v lásce. Letos navštíví sestru Lauru, která vede malou kavárnu a poprvé se těší na maratony vánočních filmů, které obvykle považuje za čiré utrpení. Brzy i ona podlehne kouzlu Kavárny nových začátků, která podává horkou čokoládu tak dobrou, že roztaje i Rebečino srdce. A možná uvěří, že zázraky se dějí právě o Vánocích… Více >

Tištěná kniha 280 Kč 329 Kč - 15 %
E-kniha 238 Kč 280 Kč - 15 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize Recenze Další informace

O knize

V Kavárně nových začátků, která stojí na vysokém útesu, si připadáte jako na konci světa. Podávají se zde lahodné čaje, skvělé chleby a originálně zdobené cupcaky. Turisty i místní tu čeká veselý smích, společnost a bezpečí. Jako denní specialitu tu totiž mají na menu srdečné přivítaní.

Becca Fletcherová neměla Vánoce nikdy v lásce. Letos je to ale jinak a na svátky se těší. Navštíví sestru Lauru, která se nedávno i se svými dětmi odstěhovala do Dorsetu a vede tam jednu trochu ošuntělou, ale o to víc jedinečnou, kavárničku. Snad prvně v životě se těší na svařené víno (k snídani, obědu i večeři) a maratony vánočních filmů, které obvykle považuje za čiré utrpení.
Brzy i ona podlehne kouzlu Kavárny nových začátků, která podává horkou čokoládu tak dobrou, že roztaje i Rebečino srdce. A dokonce uvěří i tomu, že zázraky se dějí právě o Vánocích

V Kavárně nových začátků se nepodávají jen dobroty, ale nabízejí tu i druhou šanci prožít život na maximum
 

Náhled knihy

Recenze

Kniha je ve svém často ironickém tónu opravdu krásné a hlavně svižné čtení.  Autorčin břitký, až pichlavý nebo jízlivý, způsob vyjadřování dává  vyprávění úžasně čtivou formu. Měl by ji číst každý škarohlíd, aby se měl možnost změnit.
Celá recenze zde Knižnítoulky.cz

Pokud jste si stejně jako já oblíbili bestsellerovou sérii Kavárna nových začátků od autorky Debbie Johnsonové, pak mám pro vás dobrou zprávu! Nakladatelství Cosmopolis vydalo i druhý díl: Svátky v Kavárně nových začátků. Načasování se opět povedlo: děj příběhu se tentokrát odehrává během vánočních svátků, které co nevidět čekají i nás. Takže chcete-li se naladit na vánoční atmosféru, neváhejte a pusťte se do čtení. Knihu Svátky v Kavárně nových začátků lze číst i jako samostatné vyprávění. Autorka opět představuje obě sestry – z odlišného úhlu pohledu než nám nabídl první díl Léto v Kavárně nových začátků. Dále autorka nenápadně zopakuje důležité dějové okamžiky, které se odehrály po přestěhování Laury do Dorsetu. Osobně si ale myslím, že byste neměli sáhnout rovnou po druhé knize. Zejména v případě, že patříte mezi fanoušky románů z pera Julie Caplinové. I ona ve svých románech často zpracovává motiv nového začátku, takže je pravděpodobné, že vás osloví i série Debbie Johnsonové.
Celá recenze na klubknihomolu.cz

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 145×205, 216 stran
Datum vydání: 10. 10. 2022
ISBN: 978-80-271-3427-4

E-kniha

Velikost: 1.05 MB | 0.91 MB | 0.57 MB

Novinky