Logo

Knihy plné emocí

Štvaná zvěř

Štvaná zvěř

Bennettová M.A.

Když outsiderka Greer dostane od svého spolužáka a idola Henryho pozvánku na lovecký víkend na jeho luxusním rodovém panství, věří, že ji čeká víkend snů. Místo toho ale bude muset bojovat o holé přežití. Štvanice začíná... Více >

Tištěná kniha 319 Kč 399 Kč - 20 %
E-kniha 271 Kč 339 Kč - 20 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize Recenze Další informace

O knize

Když Greer McDonaldová získala stipendium na STAGS, nejstarší, nejprestižnější a s přehledem nejsnobštější střední škole v Anglii, netušila, že ji čeká peklo. Její bohatí, urození spolužáci jí totiž od prvního dne dávali najevo, že mezi ně nepatří.
Teď ale přišel zvrat, který vše změní. Henry de Warlencourt, nejhezčí a nejoblíbenější kluk na škole, ji totiž pozval, aby spolu s jeho dokonalými přáteli strávila podzimní prázdniny. Program? Tři dny krvavých šlechtických radovánek: honu, střelby a rybolovu.
Ona ani ostatní pozvaní outsideři však zatím netuší jednu věc:
Že štvanou zvěří budou oni

Náhled knihy

Recenze

Štvaná zvěř je prvním dílem volné série young adult knih z lákavého prostředí starobylého internátu jako vystřiženého z Bradavic, zkombinovaného s bojem o přežití. Výsledkem je rafinované čtení nejen pro mládež, která vám dá zapomenout na všední starosti…
Celá recenze na centrum-detektivky.cz

Pokud čekáte spoustu akce a napínavý boj o život, nedočkáte se – těmto tématům je věnováno jen minimum prostoru. Kniha se víc soustředí spíše na psychologický aspekt celé věci a zkoumá, jak se hlavní hrdinka popere s podezřením, že ji její bohatí společníci loví. Nemá žádný důkaz, všechno se zdá být v pořádku, ale ten pocit, že je něco špatně, je zkrátka neodbytný. Autorka zvládla skvěle vybudovat tíživou a pochmurnou atmosféru. Stejně vynikající je i podání všech informací o honu, střelbě a rybolovu, takže příběh působí autenticky a uvěřitelně.
Celá recenze na lacultura.cz

Knihu bych doporučila opravdu hlavně mladším čtenářům, náctiletým, třebaže i dospělí si zde můžou najít to své. Jedná se o oddechové čtení bez nějakých velkých krváků nebo lekaček, takže pokud si chcete dáchnout od thrillerů a napínavých detektivek, zkuste třeba právě tuto knihu. Nejzajímavější na celém příběhu je samozřejmě prostředí, kterému vévodí podivná prestižní škola se středověkou atmosférou, kde je kladen důraz na tradice a historii a kde odmítají moderní technologie.
Celá recenze na kultura21.cz

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 145×205, 304 stran
Datum vydání: 27. 10. 2022
ISBN: 978-80-271-3632-2

E-kniha

Velikost: 0.97 MB | 1.31 MB | 0.94 MB

Novinky