Logo

Knihy plné emocí

Straky

Straky

Ty budeš další!

McCullochová Amy, Suggová Zoe

Mrtvá studentka na pláži. Série otázek bez odpovědí. Tajemné stračí tetování. Děsivý a napínavý příběh z místa, nad nímž se vznáší hejna zlověstných strak, vám nedá spát. Více >

Tištěná kniha 339 Kč 399 Kč - 15 %
E-kniha 288 Kč 339 Kč - 15 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize Recenze Další informace

O knize

Mrtvá studentka na pláži. 
Série otázek bez odpovědí. 
Tajemné stračí tetování. 
 
Audrey přijíždí z Ameriky na prestižní anglickou internátní školu, aby utekla své minulosti. Nic se ale neděje podle očekávání – spolubydlící Ivy ji ignoruje a nad celou školou se vznáší mrak v podobě nejasné smrti sedmnáctileté spolužačky na konci předešlého školního roku. Když začne kdosi vysílat anonymní podcast s názvem „Kdo zabil Lolu?“, celá škola už nemluví o ničem jiném.

Co znamenal obrázek straky vytetovaný na jejím těle? Existuje snad stále tajné Stračí společenství a má něco společného se smrtí studentky? Nebo to byla opravdu jen nešťastná nehoda?

Děsivý a napínavý příběh z místa, nad nímž se vznáší hejna zlověstných strak, vám nedá spát.

Náhled knihy

Recenze

Tento young adult thriller chytí čtenáře od prvního okamžiku a nepustí až do poslední stránky, kde ovšem může dojít k rozhořčení, protože každý kdo si STRAKY přečte, bude potřebovat co nejdříve pokračování🙂. Skvělá atmosféra prestižní internátní školy fungující již staletí ve starém panském sídle na odlehlém poloostrově se čtenáři dostane pod kůži. Skvělá záležitost a já opravdu akutně potřebuji další díl!
Celá recenze na kniznistripky.cz

Přiznávám bez mučení, takhle kniha mě dostala hlavně svojí obálkou. Stačil jediný pohled a já věděla, že si tuhle knihu chci přečíst. A co na ní tedy říkám? Kniha se ale nenese pouze v tajemném duchu, nakousne i vážnější témata, jako je například šikana, kdy se během chvilky může sranda změnit v tragédii. Co mě ale nejvíce překvapilo, bylo zjištění, že kniha není standalone a končí dost otevřeně. Takže s tím určitě počítejte, protože okamžitě po dočtení začnete vyhlížet další díl.
Celá recenze na nasknizni-svet.blogspot.com

Autorkám se podařilo skvěle zachytit tajemnou atmosféru staré internátní školy. Vědí, jak pracovat s napětím, a tuto svou dovednost využívají tak, aby vás udržely v nejistotě až do posledních stránek. I když se jedná o young adult knihu, nenajdete zde plnohodnotnou romantickou linku. I když se jedná o plnokrevnou young adult knihu, neurazí ani dospělé čtenáře, kteří vyhledávají napínavé příběhy ze středoškolského prostředí, které poukazují na problémy mladých.
Celá recenze na lacultura.cz

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 145×205, 288 stran
Datum vydání: 16. 9. 2022
ISBN: 978-80-271-3564-6

E-kniha

Velikost: 1.83 MB | 1.83 MB | 0.83 MB

Novinky