Logo

Knihy plné emocí

Stánek s polibky

Stánek s polibky

Reeklesová Beth

Elle a Lee jsou už odjakživa nejlepší kamarádi, skoro dvojčata. Pak se ale Elle zamiluje do Leeova staršího bráchy Noaha, nejhezčího kluka ze školy, ale taky největšího rváče a drsňáka s ne zrovna nejlepší pověstí. A je to oboustranná láska… Zábavný a svižně napsaný příběh se stal předlohou pro oblíbenou romantickou komedii na Netflixu. Více >

Tištěná kniha 382 Kč 449 Kč - 15 %
E-kniha 325 Kč 382 Kč - 15 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize Recenze Další informace

O knize

Elle a Lee jsou už odjakživa nejlepší kamarádi, skoro dvojčata. Vědí o sobě úplně všechno a jejich přátelství nemůže nic a nikdo ohrozit. Pak se ale Elle zamiluje do Leeova staršího bráchy Noaha, nejhezčího kluka ze školy, ale taky největšího rváče a drsňáka s ne zrovna nejlepší pověstí. A je to oboustranná láska. Neztratí ale Elle kvůli lásce svého nejlepšího kamaráda? A nezlomí jí nakonec Noah srdce?

Zábavný a svižně napsaný příběh se stal předlohou pro oblíbenou romantickou komedii na Netflixu. 

Náhled knihy

Recenze

I když nejsem cílovou skupinou (tedy YA) knihy, přesto se mi dobře (až samospádově) četla a měla jsem z ní radost. Konečně totiž přišla na pulty kniha určená mladým dívkám ve stylu dívčích románků mého mládí. Tedy bez takřka obscénních popisů milostných scén, jak je v současnosti zvykem, a přesto lákavá a svěží. Stánek s polibky bych se nebála věnovat dívkám od deseti let, ale potěší i ty starší a světa již znalé.
Celá recenze na klubknihomolu.cz

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 145×205, 360 stran
Datum vydání: 20. 7. 2022
ISBN: 978-80-271-3587-5

E-kniha

Velikost: 1.52 MB | 1.88 MB | 1.06 MB

Novinky