Logo

Knihy plné emocí

Skotskem po stopách seriálu Cizinka

Skotskem po stopách seriálu Cizinka

Hrdina Jan

Navštivte oblíbená místa, která jsou spjatá s úspěšným seriálem Cizinka, a odhalte kouzlo skotských tradic. Kniha s bohatým obrazovým doprovodem je uceleným průvodcem po Skotsku, jeho dějinách a kultuře, kde společný jmenovatel tvoří současný fenomén Cizinka. Více >

Tištěná kniha 399 Kč 499 Kč - 20 %
E-kniha 339 Kč 424 Kč - 20 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize Recenze O autorovi Další informace

O knize

Netradiční průvodce po Skotsku určený nejen pro milovníky oblíbeného seriálu Cizinka.

Poznáte dramatické okolnosti jakobitských povstání, jejich příčiny i důsledky, dozvíte se, jak fungoval skotský klanový systém, odhalíte osudy historických osobností, známých také ze ságy Cizinka, a to včetně skutečného Jamese Frasera. Navštívíte oblíbená seriálová místa a odhalíte kouzlo skotských tradic.

Kniha s bohatým obrazovým doprovodem je uceleným průvodcem po Skotsku, jeho dějinách a kultuře, kde je společným jmenovatelem současný fenomén Cizinka.
 
 

Náhled knihy

Recenze

Předností knihy je bohatý obrazový materiál, ze kterého můžete pozorovat krásu skotské krajiny, její památky, osobnosti, ale i historické dokumenty. Někomu by mohla vadit menší velikost písma, celkový dojem z knihy to ale příliš nekazí.
Celá recenze na Styl-zivota.cz

O autorovi

Mgr. Hrdina Jan

Mgr. Jan Hrdina (1980) vystudoval historii a klasickou archeologii na Filozofické fakultě MU v Brně a vzdělání si rozšířil studiem historie na University of Groningen v Nizozemí. Od roku 2001 píše, publikuje a překládá, pracoval též jako redaktor a fotograf. V současnosti je publicistou a historikem na volné noze. Jako odborný konzultant se podílel na…

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 144×207, 272 stran
Datum vydání: 9. 3. 2020
ISBN: 978-80-271-1396-5

E-kniha

Velikost: 32.96 MB

Novinky