Logo

Knihy plné emocí

S láskou Pamela

S láskou Pamela

Anderson Pamela

Otevřená a originální autobiografie prokládaná básněmi jednoho ze světových sex-symbolů Pamely Anderson Více >

Tištěná kniha 339 Kč 399 Kč - 15 %
E-kniha 305 Kč 339 Kč - 10 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize Recenze Další informace

O knize

Blond sexy image Pamely Anderson je jedním ze symbolů devadesátých let. Objevili ji na tribuně kanadského stadionu během fotbalového zápasu a do showbyznysu vletěla jako kometa. Její hvězda rychle stoupala a brzy se ocitla na vrcholu, kde se musela poprat s tlakem médií a všudypřítomných paparazzi.

Pamela Anderson ztratila kontrolu nad vlastním příběhem, média ji nepředstavitelně šikanovala a ona měla strach z toho, jak ji veřejnost vnímá, kým je, a kým naopak není. Snášela to všechno s grácií, útočiště našla ve své lásce k umění a literatuře a stala se z ní oddaná matka a aktivistka.
Pamela se poprvé dělí o svůj skutečný životní příběh: příběh děvčátka z malého města, které se zamotá do vlastních snů.

Náhled knihy

Recenze

„Přiznám se, že jsem nečekala, že mě tolik uchvátí kniha, kterou napsala dívka z Pobřežní hlídky. Nejen já, ale i mnozí další jsme tuto herečku podceňovali. A ona to ví. Pamela Anderson otevřeně mluví o tom, jak její pověst fungovala proti ní (například poté, co se objevilo její neslavně proslulé sexuální video s Tommym Leem, které jí zničilo kariéru) i naopak v její prospěch. Četla jsem hodně autobiografií a memoárů celebrit, ale tahle je naprosto odlišná. Pamela Anderson proplétá poezii a prózu se zamyšleními o rodičovství nebo zneužívání. Přidává spoustu pikantních historek nejen z večírků v sídle Playboye a odhalení pozlátka bohatých i slavných. Možná jsme ji kdysi odepsali, ale po přečtení téhle knihy to rozhodně budeme chtít napravit.“
 
– Lindsay Powers, Amazon

„Osobní zpověď Pamely Anderson mě dostala na kolena. Tato zpověď navíc není nějakým plačtivým povídáním o hrozném životním údělu sexy herečky, ale působivá autobiografie jedné nesmírně půvabné ženy s krásnou osobností, milující matky a oddané partnerky. Částečně je kniha velice vážná. Pamela mluví otevřeně o zneužívání, o boji v showbyznyse, egoistických a žárlivých mužích, na které měla celý život štěstí, nástrahách slávy a nelítostném pronásledování paparazzi. Je to však rovněž vyznání ze svých lásek mateřských a krásných zážitcích, které mohla prožít naprosto obyčejná holka z maloměsta jen díky obrovské náhodě."

– Celá recenze na: www.lacultura.cz
 

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 152×230, 256 stran
Datum vydání: 16. 10. 2023
ISBN: 978-80-271-3990-3

E-kniha

Velikost: 4.05 MB | 4.05 MB | 0.96 MB

Novinky