Logo

Knihy plné emocí

Rebelky z Oxfordu – Jak zkrotit svůdníka

Rebelky z Oxfordu – Jak zkrotit svůdníka

Dunmore Evie

Lady Lucie se snaží Lorda Ballentina přelstít na všech frontách – v nakladatelství i v ložnici. Brzy ale zjistí, že platí známé tvrzení, že ve válce a v lásce je dovoleno všechno. A v srdci Londýna se tak schyluje k bitvě mezi rozumem a citem. Více >

Tištěná kniha 399 Kč 499 Kč - 20 %
E-kniha 339 Kč 424 Kč - 20 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize Recenze O autorovi Další informace

O knize

V srdci Londýna se schyluje k bitvě mezi rozumem a citem.
Lady Lucie zuří. S pomocí skupinky oxfordských sufražetek se jí konečně podařilo nashromáždit dostatek jmění, aby mohla ovládnout jedno z hlavních londýnských nakladatelství, a to s jediným cílem: využít ho ke vzpouře proti parlamentu. Kdo by však mohl tušit, že jedinou osobou, která stojí v cestě úspěchu, je její dávný nepřítel lord Ballentine? Tristan je ochoten předat jí většinový podíl v nakladatelství, ale jen za nehoráznou cenu – za noc v jeho posteli.

Lucie přitahuje Tristana jako žádná jiná žena. Spaluje ho svou prudkostí a odhodláním pokaždé, když se střetnou. Jejich souboj rozdmýchává plameny náklonnosti a výřečný svůdník riskuje, že se chytí do vlastní pasti.

Zatímco se Lucie snaží Tristana přelstít na všech frontách, v nakladatelství i v ložnici, brzy zjistí, že platí známé tvrzení: ve válce a v lásce je dovoleno všechno…
 

Náhled knihy

Recenze

Nemohu si pomoci, ale série o REBELKÁCH Z OXFORDU si drží vysokou laťku i v druhém díle. Úžasná dobová atmosféra, sympatické ženské postavy, které v době, jenž ženám nepřála, si šly za svým cílem a nedaly se odradit okolím. Inteligentní vtipné, romantické tak akorát, jedním slovem prostě skvělé. To jsou REBELKY Z OXFORDU.
Celá recenze na knižnístřípky.cz

Historické romány mají své kouzlo a není tomu jinak ani u tohoto románu. Autorka krásně vypráví a popisuje prostředí, danou dobu, zvyky, postavy. Neztrácela jsem se ani uprostřed vévodů, hrabat a rodinných klanů. Vše krásně zapadalo.  Už jsem četla spousty názorů, že druhý díl předčil první a je o chlup lepší. S tím příliš nesouhlasím. Já jsem si oba díly užila nastejno a s plnou vervou. Není nutné díly číst, jak jdou za sebou, ale já zastávám názor, že se nemá přeskakovat. Tudíž doporučuji svrhnout vévodu a vzápětí zkrotit svůdníka.
Celá recenze na kniznitoulky.cz

Po únorovém překvapení Jak svrhnout vévodu jsme se po třech měsících dočkali pokračování Spolu výjimečných žen. Vůbec nevadí, že se ohnisko přesunulo z Annabelle na Lucii, protože stále tu máme kouzelné kulisy, nekonečný boj za rovnoprávnost a hlavně lásku jako trám, romantický příběh, který nikdo z účastněných nečekal. Jak zkrotit svůdníka považuji za okouzlující romantické čtení, za dokonalou oddechovku, ke které se můžete po čase vrátit a opět se s ní pokochat. Nemůžu jinak, než netrpělivě vyhlížet další díl a věřím, že tak to mají všichni, co zabředli do sítí vynikající mysli Evie Dunmore.
Celá recenze na kultura21.cz

Děj ubíhá nesmírně rychle. Rebelky z Oxfordu jsou přesně tím typem knihy, kterou prostě nejde odložit, a budete ji chtít číst dál a dál i navzdory spánku, práci či jiným povinnostem, dokud se nedozvíte, jak to celé dopadne. Pokud tedy máte alespoň trochu romantického ducha, určitě neváhejte ani vteřinu a pusťte se do čtení téhle skvělé série.
Celá recenze na princalisticka

Evie Dunmore tentokrát přinesla propracovaný, čtivý a dobře napsaný příběh. Nechybí v něm spousta ironického humoru, jiskření, ale taky komplikovaných rodinných vztahů, tajemství, pochyb a touhy žít si svobodně po svém. Autorka barvitě vykreslila prostředí a přiblížila čtenářkám nesnadný boj sufražetek za ženská práva. Romantická linka se navzdory tomu neslušnému návrhu (dozvíte se v knize) odvíjí pomalu, přes vzájemnou nesnášenlivost a hašteření k opatrnému spojenectví, přátelství a citům.
Celá recenze na suzanneawhite.com

„Naprostá pecka. Ďábelsky přesné, vtipné, cynické a upřímné zároveň. Hlas Dolly Aldeton zní jako hlas vaší nejlepší kamarádky.“  Taylor Jenkins Reid, bestsellerová autorka
 

O autorovi

Dunmore Evie

Evie Dunmore, bestsellerová autorka USA Today, spojila při psaní série Rebelky z Oxfordu kouzelné scenerie města Oxford se svou vášní pro historické romance, ženské průkopnice a vše viktoriánské. Vystudovala diplomacii, a to právě na Oxfordské univerzitě. Živí se jako konzultantka a je členkou Asociace romantických spisovatelů RNA. V současné době žije v Berlíně a lásku…

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 145×205, 464 stran
Datum vydání: 19. 5. 2022
ISBN: 978-80-271-3381-9

E-kniha

Velikost: 1.73 MB | 4.94 MB | 1.37 MB

Novinky