Logo

Knihy plné emocí

Nová životní kapitola Amy B.

Nová životní kapitola Amy B.

Harmsová Kelly

Amy je přepracovaná, nedoceněná a svobodná matka. Když se objeví její ex a nabídne se, že se o děti přes léto postará, Amy váhá. Pauza by jí prospěla, ale dokáže být bez dětí? Nechá se přesvědčit a vyrazí do New Yorku. Původně nevinné prázdniny se ale velmi rychle promění ve spletitou hru citů. Více >

Tištěná kniha 99 Kč 359 Kč - 72 %
E-kniha 259 Kč 305 Kč - 15 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize Recenze Další informace

O knize

Kdo tvrdí, že s knihovnicemi je nuda?
Amy Bylerová je upracovaná, nedoceněná a (skoro) svobodná matka. Když se však objeví její (skoro) bývalý manžel, pronásledovaný pocitem viny, a nabídne se, že se o děti na nějaký čas postará, Amy váhá. Malá přestávka by jí prospěla, ale dokáže být bez dětí? A co si počnou děti bez ní? Zvládne se o ně jejich otec postarat? Nakonec se nechá přesvědčit a vyrazí z pensylvánského venkova na knihovnickou konferenci do města, které nikdy nespí. Do New Yorku.

Obvykle prakticky založená a zdrženlivá Amy se ve víru velkoměsta dokáže konečně pořádně odvázat. Objevuje sofistikovaný život plný kultury a jiných radostí, jež si dosud odpírala. Zjišťuje, že i svobodná matka si může dopřát trochu zábavy, a ne věnovat veškerý čas dvěma pubertálním dětem. Dokonce se za povzbuzování svých kamarádek odhodlá i k několika schůzkám naslepo. Jedno setkání jí však obrátí život vzhůru nohama. Potká muže, v jehož přítomnosti se jí srdce rozbuší jako splašené. Původně nevinné prázdniny se tak změní ve spletitou hru citů, a jak se léto chýlí ke konci, Amy si uvědomuje, že bude muset učinit nelehké rozhodnutí. Dá sbohem svému starému životu a otevře novou, vzrušující kapitolu? Neztratí ale návratem domů svoje nově objevené já?

Než si však stačí vybrat, nečekaná událost svede oba její světy dohromady a Amy hrozí, že ztratí všechno, o čem kdy snila a co kdy milovala.

Náhled knihy

Recenze

Amy v příběhu představuje svůj program, jak dostat děti ke čtení. Vtipně popisuje svou proměnu z uštvané matky v ženu, která se chce líbit a užívá si to. Perfektně vystihla to, co mnohým ženám chybí. Čas pro sebe.
Kniha se výborně četla, bavila mě a obsahovala vše, co mám ráda. Rodinu, děti, zamilovanost k muži, přátelství, lásku ke knihám a uvědomění, co je opravdu důležité. Vřele knihu doporučuji pro chvíle pohody.
Celá recenze na Topcteni.cz

Někdy stačí opravdu zpomalit a uvědomit si, za čím se vlastně ženeme a co nám život přináší. Román bych doporučila všem, co pochybují nad svým životem a bojí se udělat změnu. Hlavní hrdinka Amy vám pomůže takovou změnu určitě udělat. Moje subjektivní hodnocení je určitě pozitivní.
Celá recenze na Lenkapilcherrecenze.webnode.cz

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 145×205, 360 stran
Datum vydání: 20. 5. 2020
ISBN: 978-80-271-1057-5

E-kniha

Velikost: 1.81 MB | 3.07 MB | 1.05 MB

Novinky