Logo

Knihy plné emocí

Noční návštěva

Noční návštěva

Goodmanová Carol

Ani největší sněhová bouře nepohřbí děsivá tajemství... Více >

Tištěná kniha 159 Kč 299 Kč - 47 %
E-kniha 216 Kč 254 Kč - 15 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize Článek Další informace

O knize

Jedné noci, uprostřed sněhové bouře, vystoupí z autobusu Alice s desetiletým synem Orenem. Prchají před jejím násilnickým manželem a zoufalá Alice se snaží schovat a ochránit sebe i své dítě. Jedno tajemství si ovšem nechává pro sebe. U autobusu je vyzvedne Mattie, padesátiletá sociální pracovnice, která žije sama v polorozpadlém domě uprostřed lesa. Když je potřeba se uprostřed noci o někoho postarat, volají právě jí. Podle pravidel by měla odvézt Alici a Orena na místní ubytovnu, ale místo toho je vezme k sobě domů. Že Oren jí připomíná mladšího bratra, který před třiceti lety zemřel, když mu bylo deset, si ovšem Mattie nechává pro sebe.

Zatímco sněhová bouře okolo nich zesiluje, vyplouvá minulost obou žen na povrch. Která z nich je víc nebezpečná a která ve větším nebezpečí?

Náhled knihy

Článek

Ukázka z knihy Noční návštěva od Carol Goodmanové:  Na ten shoz jsem úplně zapomněla. Už je to čtyřiatřicet let, co jsem naposledy použila posuvnou stěnu pod Calebovou postelí, vedoucí na uzavřené zadní schodiště. Než ty schody nechali uzavřít, ptala jsem se svého otce, na co ta posuvná stěna je, a on mi líčil, že to byl... Více informací

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 145×205, 248 stran
Datum vydání: 17. 1. 2020
ISBN: 978-80-271-2282-0

E-kniha

Velikost: 1.85 MB | 9.83 MB | 0.90 MB

Novinky