Logo

Knihy plné emocí

Láska přes hranice světů

Láska přes hranice světů

Williams Josie

Ryder je už pět let mrtvý, uvězněný mezi životem a smrtí, neviděn živými. Jen se toulá ulicemi a sleduje Maggie, do které se bezmezně zamiloval. Když se ale dívka dostane do smrtelného nebezpečí, Ryder využije náhodné cizí tělo a zachrání jí život. Příběh o lásce dvou milenců, které rozděluje život a smrt. Více >

Tištěná kniha 279 Kč 349 Kč - 20 %
E-kniha 238 Kč 297 Kč - 20 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize O autorovi Další informace

O knize

Příběh o ztrátě, touze a lásce dvou milenců, které rozděluje život a smrt. Bojují se svou vlastní osamělostí, aby poprvé našli lásku.

Ryder je už pět let mrtvý, uvězněný mezi životem a smrtí, neviděn živými. Jen se toulá ulicemi a sleduje Maggie, dívku, do které se bezmezně zamiloval. Ale jedna deštivá noc všechno změní. Když se Maggie dostane do smrtelného nebezpečí, Ryder neuváženě využije náhodné cizí tělo a zachrání jí život.
Proč nešel kolem někdo jiný? Proč to musel být zrovna Charlie, nafoukaný lamač srdcí a idol všech holek ve škole? Ryder se trápí, potřebuje být znovu nablízku své lásce, i když nemůže být úplně sám sebou. Má Maggie říct pravdu, že jejím skutečným zachráncem a klukem, do kterého se zamilovala, není Charlie, ale on?

Náhled knihy

O autorovi

Williams Josie

Josie Williams je mezinárodně uznávanou autorkou romantických bestsellerů New Adult. Prodala přes 860 000 výtisků v angličtině (Gallery Books v USA a Hachette ve Velké Británii) a její knihy byly přeloženy do mnoha jazyků. Prvního románu The Boy Who Sneaks In My Bedroom Window, napsaného pod jejím skutečným jménem, se prodalo přes 280 000 výtisků…

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 145×205, 240 stran
Datum vydání: 2. 5. 2023
ISBN: 978-80-271-3674-2

E-kniha

Velikost: 1.15 MB | 1.14 MB | 0.47 MB

Novinky