Logo

Knihy plné emocí

Kapitán

Kapitán

Na kdyby nehraju!

Řepka Tomáš

Kniha fotbalového rebela a bezesporu jednoho z našich nejvýraznějších fotbalistů je určena všem jeho fanouškům! Během své fotbalové kariéry tento bouřlivák dostával velké množství otázek a jeho příznivci se ho ptají na spoustu věcí i dnes. Tomáš neměl vždy čas na všechny dotazy odpovídat, a tak plní svůj „dluh“ vůči fanouškům touto knihou. Více >

Tištěná kniha 149 Kč 399 Kč - 63 %
E-kniha 223 Kč 279 Kč - 20 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize Další informace

O knize

Kniha fotbalového bouřliváka, rebela a bezesporu jednoho z našich nejvýraznějších fotbalistů Tomáše Řepky je určena všem jeho fanouškům!

Během fotbalové kariéry dostával, a stále dostává, od svých příznivců a fandů velké množství otázek. Jsou to dotazy na dětství, sportovní začátky, fotbalovou kariéru, působení v zahraničí, proč se stala jeho srdeční záležitostí právě Sparta Praha, jak vznikly jeho slavné blikance, kolik dostal žlutých a červených karet… A samozřejmě nechybí ani otázky na současnost a jeho soukromí.

Tomáš neměl vždy čas na všechny dotazy odpovídat, a tak se rozhodl svůj „dluh“ vůči fanouškům splnit touto knihou, ve které je také spousta fotek z jeho kariéry i soukromí. Na závěr je připojeno několik názorů na Tomáše jako fotbalistu i člověka od bývalých fotbalových legend a lidí, kterých si Tomáš váží.

Náhled knihy

Další knihy autora

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 145×210, 184 stran
Datum vydání: 14. 11. 2018
ISBN: 978-80-247-5246-4

E-kniha

Velikost: 7.75 MB | 7.75 MB | 12.53 MB

Novinky