Logo

Knihy plné emocí

Citronová vůně a jemné polibky

Citronová vůně a jemné polibky

Römerová Lotte

Po letech vztahu s šéfem Kim pochopila, že pro něj bude vždy ta druhá, až za jeho bohatou manželkou. Se zlomeným srdcem odjela do malého hotýlku u Gardského jezera, aby vymyslela, co bude dělat dál. Může ale zůstat smutná, když slunce svítí a voda v jezeře jiskří jako drahokamy? Navíc potkala Lucu, kterého nedokáže dostat z hlavy… Více >

Tištěná kniha 239 Kč 299 Kč - 20 %
E-kniha 203 Kč 254 Kč - 20 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize Recenze Další informace

O knize

Konečně přišel velký den, na který Kim tak dlouho čekala. Roky byla milenkou ženatého šéfa a usilovně mu pomáhala dokončit významnou zakázku, aby už nebyl závislý na své ženě a mohl se rozvést. Pak ale na závěrečné prezentaci veřejně ohlásil radostnou novinku – jeho manželka je těhotná.

Zklamaná Kim opustila svůj dosavadní život a se zlomeným srdcem odjela do malého hotýlku u Gardského jezera, aby vymyslela, co bude dělat dál.

Může ale zůstat smutná, když slunce svítí, voda v jezeře jiskří jako drahokamy, kolem omamně voní oleandry a citroníky, žízeň zahnala čerstvě vymačkanou pomerančovou šťávou a na stole má skvělé kapučíno? Navíc potkala sportovního instruktora Lucu, kterého nedokáže dostat z hlavy…

Náhled knihy

Recenze

Kniha Citronová vůně a jemné polibky bude dobrým společníkem třeba na vaši letní dovolenou. A pokud se nikam nechystáte, i tak si ji pořiďte. Během čtení totiž budete mít pocit, že i vy jste na dovolené ve slunné Itálii. Dovolenková atmosféra z příběhu vyloženě sálá. Musím autorku pochválit za originální názvy kapitol. Ve většině knih jsou kapitoly nudně označeny jen číslovkami či jejich spojením se slovem kapitola. Číslovky Lotta Römerová zachovala, ale spojila je s různými nápoji (např. čokoládový likér, čerstvě lisovaná pomerančová šťáva, ledová voda, …), které následně v dané kapitole samozřejmě mají svou roli. To se mi moc líbilo. 
Celá recenze na klubknihomolu.cz

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 145×205, 240 stran
Datum vydání: 6. 5. 2022
ISBN: 978-80-271-3445-8

E-kniha

Velikost: 1.26 MB | 5.63 MB | 0.69 MB

Novinky