Logo

Knihy plné emocí

Cesta na sever

Cesta na sever

Grimaldiová Virginie

Když Anna přijde o práci, rozhodne se vyrazit s dcerami Chloé a Lily na výlet do Skandinávie. Karavanem. Cestou na sever se přidají ke skupině cestovatelů a poznávají krásy severu i sebe navzájem. A nakonec je vztah Anny s Chloé a Lily, navzdory slzám a smíchu, silnější, než kdy byl. Více >

E-kniha 216 Kč 254 Kč - 15 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize Další informace

O knize

Co když máme štěstí, které hledáme, přímo na očích?

Sedmatřicetiletá Anna, matka dvou dospívajících dcer, se hroutí pod tíhou práce a nesplacených dluhů. S dcerami se potkává jen při snídani, celé dny a večery tráví v restauraci, kde pracuje jako servírka. Život jí utíká přímo před očima a ona ho pozoruje z bubliny, do níž se uzavřela.

Sedmnáctiletá Chloé je velmi citlivá dospívající dívka. I když by ráda odjela do Austrálie, cítí povinnost najít si práci a začít pomáhat matce. Láska, kterou hledá u chlapců, nikdy nevydrží. Vždycky se nějak záhadně promění, jako Popelčin kočár po půlnoci.

A pak je tu Lily. Je jí dvanáct, je hrozně chytrá, ale lidi příliš nemusí. Mnohem líp se cítí ve společnosti svého potkana, kterého pojmenovala po svém nepřítomném otci. Hlodavci přece opouštějí loď jako první.

Když Anna nečekaně dostane výpověď a vysoké odstupné, má dvě možnosti. Splatit všechny dluhy, najít si novou práci a zůstat ve svojí bezpečné bublině. Nebo naložit dcery do karavanu a vydat se na okružní cestu po Skandinávii.

Náhled knihy

Další informace

E-kniha

Velikost: 1.62 MB | 1.33 MB | 0.73 MB

Novinky